2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ممنونم

ی دفعه میبینی خودت خیلی ماهری از صدتا آرایشگر بهتر

آرایشگر همون کارو میخواد انجام بده دیگه

ی دفعه میبینی طرف مدل ابروهاش همینه و مشخصه و زیر و سرشون هم چیزی در نمیاد خب فرقی نمیکنه دیگه

ولی همیشه کار رو به کاردان بسپار

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

به نظر منکه خانما برید آرایشگاه واسه خودتون خرج کنید

چیه هی خودم ابروهامو بردارم خودم تو خونه موهام رنگ کنم خودم ........

بزارید شوهراتون بدونن خرج دارید شاید اونا آدمای خوبی باشن ولی شما خودتون واسشون جا میندازید ک هزینه هاتون چقدر 

ممکن اگر بهشون بگید یه تومن بده فلان کار کنم(مبلغ مثال)بی چون و چرا بده ولی وقتی همش نخوان ازش تو سرش جا میوفته خب زن من هزینه نداره یا هزینش همینقدر کم وقتی بعد مدت ها ازش همون مبلغ بخواید حس میکنه میخواید خرج بیخود کنید

نمیگم ولخرجی کنید ولی یه سری هزینه هام نه آدمو شاه میکنه ن گدا

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
اخه مساله اینه ۱۹ سالمه و نمیخوام چهره ام خیلی تغییر کنه ولی فرمایشات شما کاملا صحیحه

پس تازه اول راهی از الان جا میندازی واسه شوهرت

بعدم این فکرارو بنداز دور ک تغییر نکنم منم ۲۳ سالمه از این فکرا داشتم

ولی چرا تغییر نکنی؟الان دخترای ۱۳ ساله یه جوری دافن ک بیا و ببین 

نمیگم شبیه زن ۳۰ ساله شو ولی اندازه خودت تغییر کن و زیبا باش مدام

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞