خانوما ازتون خواهش میکنم اگر هستین جواب منو بدید دخترم از حدود نه ده ماهگی فهمیدم فقط خیرگی داره .بعد نبردم دختر تا یکسال و هفت ماهگی تو نوار مغز امواج تشنج نشون داد .ام ارآی ک داد ی چند تالکه کوچیک تو مغزش نشون داده ک نوشته آنژیوم وریدی کوچک ..اول لوبل داد اثر نکرد دوزشو برد بالا اثر نکرد .لوبل قطع کرد سدیم والپروات و کلوبازام داد اثر نکرد .الان در کنار افزایش دوز کلوبازام و مصرف سدیم قرص پردینزولون هم برا دوماه داده اما بعد مصرف دوهفته باز خیرگی داره😭😭😭دیگ بریدم .تو خواب با دهان بازنفس میکشه .داغونم نمیدونم چرا باز خیرگی داره .توی خیرگیش هم بهش میگم خیره نشو هوشیاره میگه ک داره چیو نگاه میکنه کمک کنید راهنمایی کنید 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما نگران داروها نباشید که باید تا کی بخوره بهتره قوی باشید و به این فکر کنید با دارو ها زودتر کنترل بشه.داروها هم بمرور بدن عادت کنه دیگه خواب آلود نمی کنه و شما در کنار دارو مکمل ها رو بدین و رژیم غذایی مناسب مشکلی پیش نمیاد.
ضمن اینکه هر چند ماه پزشک باید آزمایش کلی بده و کبد و کلیه چک کنه.
شما نگران داروها نباشید که باید تا کی بخوره بهتره قوی باشید و به این فکر کنید با دارو ها زودتر کنترل ...
داغون شدم چرا بچم اینجور شد تا یکسال قبل از شروع داروها شاد سرحال تپل بعد الان اصلا بازی نمیکنه همش میگ خوابم میاد راه نمیره میگ خستم .😔😭اونموقع قبل شروع داروها هم خیرگی داشت بنظر خودم کمتر بود 😔الان با داروها انگار زیادتر میشه . شش هفت ماهه دیگ داره دارو میخوره نمیدونم چیکار کنم چرا این امواج پاک نمیشه 😭😭
داغون شدم چرا بچم اینجور شد تا یکسال قبل از شروع داروها شاد سرحال تپل بعد الان اصلا بازی نمیکنه همش ...
دورا بگردم بی تابی نکن منم روزای تو رو گذراندم میدونم چه حالی داری من تا دو سال هنگ بودم دنبال چرایی های ذهنم خیلی سخت گذشت خیلی زیاد ولی خدا توانی میده که بتونی تحملی کنی.متاسفانه این بیماری یا خیلی زود جواب میده و من تو این مدت دیدم بچه هایی که حتی مقاوم هم بودن و در عرض یکسال خوب شدن و بودن بچه هایی مثل بچه من که همه چی مغز سالم ولی کنترل نشده.امیدت به خدا باشه.هنوز وقت هست کورتن داروی طلایی هست که روی خیلی بچه ها جواب داده من بچم بهش جواب نداد و با قطع کورتن مجدد لاغر شد خیلی باد کرده بود.ولی من اگر جای شما باشم تهران میبرم دکترای خوبی هستن که تجربه بیشتری نسبت به شهرستان دارن.یا خودش برای بهتون که گفتم دکتر اسدی پویا خوبه.