2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاشون تشنج دارن بیان لطفاااا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تهران دکتر اشرفی بدو محولاتی و ...دکترای خوبین دختر گلتون چند سالشه

دوساله عزیزم اسدی پویا میگه حتما باید نوار مغز ویدویی تو مطبم بگیری دوازده میلیون منم شوهرم کارگره ندارم 😔😭

دکتر رونق کرج دکتر محولاتی تهران ما تجربه خوبی داشتیم ازشون

بچتون چرا تشنج داره چجوریه مدل تشنجش از چندوقتی اینجوری شد چندبار تشنج داشت؟ دارو مصرف میکنه؟ 

تروخدا جوابمو بده

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️
بچتون چرا تشنج داره چجوریه مدل تشنجش از چندوقتی اینجوری شد چندبار تشنج داشت؟ دارو مصرف میکنه؟  ...

عزیزم بچه من تشنج نداشت

اما یکی از اشناهامون ازبدو تولد تشنج داشت و بستری شد،خیلی اذیت شد بچه طفل معصوم، دکتر محولاتی تونست دوزشو تنظیم کنه تا این بچه تشنج نکنه، دکتر رونق هم کاردرمانگرش تعریف کرده بود

عزیزم بچه من تشنج نداشت اما یکی از اشناهامون ازبدو تولد تشنج داشت و بستری شد،خیلی اذیت شد بچه طفل م ...

مرسی عزیزم الان خوبه؟ دیگه تشنج نداره؟ 

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️
مرسی عزیزم الان خوبه؟ دیگه تشنج نداره؟ 

نه تشنج نداره دارو میخوره هنوز

بستگی ب ه نوع تشنج و آسیبی که میرسه به بچه داره،،، یکم از نظر سنی نسبت به هم سن و سالش عقبه، کاردرمانی و گفتار درمانی نیاز داره ومیره، 

ایشالله که خوبه خوب بشه، 

شماهم بچه تو مقایسه نکن حتما دکتر خوبو پیداکن و درمانش پیگیر باش، ایشالله که خوب میشه

دوساله عزیزم اسدی پویا میگه حتما باید نوار مغز ویدویی تو مطبم بگیری دوازده میلیون منم شوهرم کارگره ن ...

سلام

همینکه به اسدی پویا مراجعه نکردید بهترین کار را انجام دادید بخاطر اینکه دکتر خیرندیده دوز داروها را یکدفعه خیلی کم کرد و بیمارمون را مجبور شدیم دو هفته  تو بیمارستان بستری کنیم

سلام همینکه به اسدی پویا مراجعه نکردید بهترین کار را انجام دادید بخاطر اینکه دکتر خیرندیده دوز دارو ...

جدی؟؟اینقد همه میگفتن خوبه میخواستم مبل خونم رو بفروشم دخترمو بعد عید ببرم که 🥲🥲🥲

اوایل با خیرگی شروع شد منم بی تجربه و حسابی ترسیده بودم انقد دکتر رفتم هر کی بگی رفتمبعدا شکلش عوض ش ...

عزیزم حال بچتون چطوره احیانا بیماری بچتون سندروم لنوکس نبود؟ چون منم بچم علایم بچه شماروداشت و تشخیص دکتر سندروم لنوکسه