2777
2789
عنوان

گوشی مامانم لطفا کمک کنین

217 بازدید | 19 پست

گوشی مامانم سامسونگه 

یک ساعت پیش خاموش شد زدم شارژ ولی الان هر کاری میکنم روشن نمیشه 

شما تجربه ای دارین؟ توروخدا تازه خریدیمش

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکمه خاموشش چن دقیقه نگه دار

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

گوشی منم سامسونگ از دیروز صد بار خاموش شده و یهویی روشن میشه

زدم تنظیمات کارخانه انگار بدتر شده

علتش چیه؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یکبار هم اینطوری شد ولی خود به خود روشن شد 

برو بده موبایل فروشی مشکل رو بگو اگر مشکلی داشته باشه و تازه خریدی گارانتی تعویض داره

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

هول نشو !☺️ مدلش چیه؟

نمی‌خواد حرف کسی رو گوش کنی ، فقط گوشی رو بردار و پاورشو حدودا بیست تا سی ثانیه نگه‌دار ، سعی کن یه ساعت جلو چشمت باشه ، یا خودت بشمار ، گوشی هر علائمی زد به من بگو ، مثلا پاور رو نگهداشتی اگه چراغ زد ، ویبره زد یا هرچی بیا بنویس . فقط قبلش مدلشو بنویس.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
هول نشو !☺️ مدلش چیه؟ نمی‌خواد حرف کسی رو گوش کنی ، فقط گوشی رو بردار و پاورشو حدودا بیست تا سی ثان ...

گوشی A03 هس

الان صفحه اش اینجوری شد ولی هیچی نمیشه 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
گوشی A03 هس الان صفحه اش اینجوری شد ولی هیچی نمیشه 

بزن به شارژ ببین نشون میده در حال شارژه؟ از یه شارژر یا یه سیم شارژ دیگه استفاده کن!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️