2777
2789
عنوان

گوشی مامانم لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست
بزن به شارژ ببین نشون میده در حال شارژه؟ از یه شارژر یا یه سیم شارژ دیگه استفاده کن!

زدم فقط همین صفحه رو میاره

از کابل دیگه استفاده کردم 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
زدم فقط همین صفحه رو میاره از کابل دیگه استفاده کردم 

به باتریش دسترسی داری؟ منظورم اینه پشتش باز شده؟

یه چیز دیگه هم هست.

گوشی رو خاموش کن.

بعد همزمان ولوم بالا و پاور رو نگه‌دار ، اینقدر نگه‌دار تا لوگوی Samsung رو ببینی! 

بعد بزن شروع دوباره ، یعنی برو روی Reboot system now و دکمه پاور رو بزن.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقت بخیر، حال مامانتون خدا رو شکر بهتره؟ ده روزه متوجه شدیم خالم سرطان پستان داره و متاستاز زده به یکی از دنده هاش و لگنش، دکترش معرفی کرده به یه آنکلوژیست... متاستاز استخوان درمان داره؟ میشه لطفا راهنمایی کنید حالمون اصلا خوب نیست.

سلام عزیزم وقت بخیر، حال مامانتون خدا رو شکر بهتره؟ ده روزه متوجه شدیم خالم سرطان پستان داره و متاست ...

سلام عزیزم ممنونم خوب هستین؟ 

بله عزیزم خداروشکر خوب هستن. مادر من بعد ۴ سال درمان سرطان پستان و شیمی درمانی متوجه شدیم متاستاز زده به مهره هاش. دکتر گفت عمل اینا نمیشه و اصلا شیمی درمانی که بخوان سرم بزنن و اینا نشد ولی خب از زمانی که متوجه شدیم هر ماه دکتر میریم و با دارو یک جورایی شیمی درمانی میشن ولی توده مهره از بین نمیره و فقط با داروها رشد شون متوقف میشه اما چون خاله شما سرطان پستان هم دارن امکان داره عمل بکنن و شیمی درمانی بشن چون برای مادر من اول عمل شد و بعد ۸ جلسه شیمی درمانی و ۲۵ جلسه پرتو درمانی

حالت رو درک میکنم عزیزدلم سخته ولی سعی کنین پیش شون گریه اینا نکنین و روحیه بدین و در حدامکان اصلا از پیشرفت بیماری و پروسه درمان صحبت نکنین؛ مامان من الان فکر میکنه داروهایی که برای شیمی درمانی هستن و میخوره برای هورموناش هست و نمیزاریم چیزی متوجه بشه که فکر کنه بیمار هست. 

سوالی بود با جون دلم در خدمتت هستم با آرزوی سلامتی برای خاله عزیز🤍 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
سلام عزیزم ممنونم خوب هستین؟  بله عزیزم خداروشکر خوب هستن. مادر من بعد ۴ سال درمان سرطان پستان ...

مرسی عزیزم، ان شاالله همیشه تندرستی باشه... نه اصلا پیشش ناراحتیمونو بروز نمیدیم ... دکتر گفته سرطان پیشرفته ست اول باید رشدش متوقف بشه چون به استخونش زده باید شیمی درمانی بشه تا بعد ببینه کی جراحی کنه... لطفا دعا کنید برا سلامتی خالم.🙏🙏🙏