2777
2789
عنوان

بنظرتون موهامو کوتاه کنم

67 بازدید | 5 پست

موهای من تا گودی کمرمه جلو موهامم هم قد پشت موهامه.دوس دارم پشت موهام بلندیش طبیعی باشه جلوشم چتری بلند تقریبا مث موهای دوعا تو سریال شربت زغال اخته میشه.بنظرتون قد و مدل موهای خودم بهتره یا این مدلی که گفتم کوتاه بشه؟

موهای خودت

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوتاه کرده یا بد کوتاه کرده؟

در این حد بهت بگم که موهای من تا پایین کتفم بود ، بعد گفتم به آرایشگر که تا چونم کوتاه کن ، بعد تا به خودم اومدم دیدم ماشین اصلاح رو در آورد.....

بعد موهای من حالت داره ، این آرایشگر موهامو تو حالت خیس که لخت شده بود کوتاه کرد و الآن موهام در حالت عادی که سشوار می کشم شبیه موهای بره ناقلا میشه😑😐😑😐😑

...I got this feeling in my SOUL