2777
2789

قصد جسارت به شخص و جامعه خاصی ندارم ولی شما زندگی روستایی رو ببین.خیلی ها اونجور زندگی رو قبول ندارن و اسمشو زندگی نمیذارن و نگاهشون بالا به پایینه.حالا جالبه اونی که از من سطح زندگیش بالاتره زندگیه منو قبول نداره.بله پول تا یه سطحی لازمه ولی همه چی که نیست

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر همین چیزا همین چند ساعت پیش دعوا کردیم 

نتبجش؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

قبول دارم هم شیرینه هم تلخه بستگی داره تو چطوری زندگی رو ببینی و این خودتی که میتونی از تلخی شیرینی ...

👌

الان همه چی پوله همه چیییییی  هرکی  میگه نیست دروغگوعه،حتی عشقم پولیه

منم نمیگم پول مهم نیست.یه سوال دارم ازت.فک کن بنز آخرین مدل داری ولی موتور نداره.میخوام بگم خیلیام پول دارن ولی روح و امید تو زندگیشون نیست.من بشخصه تو زندگیم از لحاظ مالی خوب پیشرفت کردم ولی هزینش اینکه روحم مرده.دیگه خیلی چیزا حال نمیده.

هیچ میگه که پشیمونه... ولی هیچوقت هیچوقت حلالش نمیکنم  من توجه خواستم محبت خواستم اون فکر کرد ...

ماها تعادل نداریم.صفر و صدیم اکثرمون.در واقع آموزش ندیدم.تو فیلم و سریالایی که از بچگی دیدم ،ارزش پولدار بودن بوده.موفقیت پولدار بودن بوده

منم نمیگم پول مهم نیست.یه سوال دارم ازت.فک کن بنز آخرین مدل داری ولی موتور نداره.میخوام بگم خیلیام پ ...

اگر روحت مرده با همون پول برو تفریح برو گردش برو مسافرت با پول هر مدل رستوران هر تفریحی ک بخوای میتونی انجام بدی بعد بیا ببینم بازم روحت مرده یا نه اگر میگی روحت مرده شاید به خاطر شکست عشقی اونم اگر پول داشته باشی باز یکی دیگ عاشقت میشه 

ماها تعادل نداریم.صفر و صدیم اکثرمون.در واقع آموزش ندیدم.تو فیلم و سریالایی که از بچگی دیدم ،ارزش پو ...

هوووف نیس بخدا نیس 

پول خوشبختی نمیاره در واقع میخره 

ولی دل خوش وحال خوب رو نمیشه خرید 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
اگر روحت مرده با همون پول برو تفریح برو گردش برو مسافرت با پول هر مدل رستوران هر تفریحی ک بخوای میتو ...

شده نصف شب از خواب بیدار بشی سردت بشه ولی حسش نباشه روی خودت پتویی که دمه دستته بندازی؟افسردگی حاد این شکلیه.تو میخوای بری بقول معروف عشق و حال کنی ولی تا بهش فک میکنی یهو سرد میشی.انگتر باید یکی دستو بگیره با خودش ببره

اگر روحت مرده با همون پول برو تفریح برو گردش برو مسافرت با پول هر مدل رستوران هر تفریحی ک بخوای میتو ...

پسته پایینه همین پسته خودت رو بخون

شده نصف شب از خواب بیدار بشی سردت بشه ولی حسش نباشه روی خودت پتویی که دمه دستته بندازی؟افسردگی حاد ا ...

پول داشته باشی میری بهترین دکترا از شر افسردیگتم راحت میشی اگر نداشته باشی باید بشینی تو خونه تا یکی بیاد یا نیاد حلال همه چی پوله میتونی باهاش یه کسبو کار راه بندازی که اونقدر سرت گرم باشه که ندونی کی صبح میشه کی شب تازه بهت اعتماد بنفس میده و از شر افسردگی نجاتت میده ،حالا بنظرت یه  بی پول افسرده خوبه یا یه پولدار افسرده ،حداقلش اینه ک پولدارافسرده حسرت نمیدونه ینی چی