2777
2789
عنوان

عصبانیتم رو سر بچه هام خالی میکنم

267 بازدید | 14 پست

تو زندگیم خیلی مشکل دارم نمیدونم چطور خودم کنترل کنم که سر این طفل معصوم ها خالیش نکنم،،، خانمهایی که تجربه دارید میشه کمکم کنید

منم همینطور

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه ب خاطر بچه ها تو اون زندگی هستی وموندی پس با موندنت حالشون رو بهتر کن و الا نبودنت بهتره ،حداقل به مشکل دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ب این فکر کن مشکل شما یک روز حل میشه ولی دیگه بچه ی شما این سنی نمیشه و لحظه اش میگذره و ب بدترین شکل میگذره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من با تمام وجودم سعی میکنم مادر خوبی باشم،،، باهاشون بازی میکنم نقاشی میکشم قصه،،، انواع کیک و پنکک و دونالد و هرچیزی که از دستم بربیاد بخاطر اونا درست میکنم اما مشکلاتم و بار روی دوشم واقعا زیاده گاهی از دستم درمیره و سرشون داد میزنم خیلی ناراحتم چون اونا گناهی ندارن

عزیزم اگه ب خاطر بچه ها تو اون زندگی هستی وموندی پس با موندنت حالشون رو بهتر کن و الا نبودنت بهتره ، ...

خب چه کنم،،،، اونا که کلا خیلی بهم وابسته هستن و درکنارم حالشون خوبه اما گاهی حقشون نیست رفتار من

مشکل من هیچ وقت حل نمیشه تاروزی که بمیرم

پس با این کارات بچه های بدتر از خودت با روحیه ضعیف تحمیل جامعه میدی و نسل بعد درگیر این مدل رفتار شما میشن 

خب چه کنم،،،، اونا که کلا خیلی بهم وابسته هستن و درکنارم حالشون خوبه اما گاهی حقشون نیست رفتار من

عزیزم با مشاور حرف بزن ،،،،حال خودت روخوب نگه دار خوب کن اونا تاوان نباید بدن سعی کن از این دریای طوفانی اونا رو سالم رد کنی و ب ساحل آرامش برسونی

عزیزم با مشاور حرف بزن ،،،،حال خودت روخوب نگه دار خوب کن اونا تاوان نباید بدن سعی کن از این دریای طو ...

هزینه مشاور برام زیاده،،، حتی رفت و امدش با این رفتارهای شوهرم برام خوشایند نست،،،،، باورت میشه دوست ندارم باهاش تا سر کوچه برم ازبس بداخلاق و رفتارش تحقیر امیزه

پس با این کارات بچه های بدتر از خودت با روحیه ضعیف تحمیل جامعه میدی و نسل بعد درگیر این مدل رفتار شم ...

هیییییی،،،، همینجور که من درگیر رفتار نسل قبلی ام،،، همین خیلی نگرانم میکنه میترسم بچه هام فردا با همسرشون مشکلات ما رو داشته باشن