2777
2789
عنوان

سوراخ گوش

54 بازدید | 10 پست

یک سال و چند ماه از سوراخ کردن گوشم میگذره هنوز خوب نشده بود گوشواره رو ازش درآوردم خیلی اذیتم میکرد،کسی اینطوری بوده بذارم بسته بشه دوباره سوارخ کنم؟

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

آره منم یه سری بچه که بودم سوراخ کردم اینقدر اذیتم کرد که گذاشتم بسته شه دوباره عید پارسال سوراخ کردم یه گوشم بعد چند ماه اوکی شد ولی گوش دیگه‌م تا یه سال زخم بود و هی خون میومد منم باز دراوردم الان خوب شده.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
آره منم یه سری بچه که بودم سوراخ کردم اینقدر اذیتم کرد که گذاشتم بسته شه دوباره عید پارسال سوراخ کرد ...

بسته نشد سوراخش؟نخ بندازم بنظرت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسته نشد سوراخش؟نخ بندازم بنظرت؟

سوراخی که زخم بود؟ من دراوردم که بسته شه و الان بسته شده. اما یکیش بازه هنوز. امتحان نکردم ولی یکی از فامیلامون میگفت بیا برات نخ بندازم خوب میشه چند ماهه. ضرر نداره که اگه میتونی امتحان کن.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
سوراخی که زخم بود؟ من دراوردم که بسته شه و الان بسته شده. اما یکیش بازه هنوز. امتحان نکردم ولی یکی ا ...

اره همونو میگم،منم دهنم سرویس شد اصلا نمیشد طرف این گوشم بخوابم دیگه دراوردم گفتم بذا بسته بشه برم از یجا دیگه سوراخش کنم،نه والا جرعتشم ندارم نخ بندازم 🙁🙁

اره همونو میگم،منم دهنم سرویس شد اصلا نمیشد طرف این گوشم بخوابم دیگه دراوردم گفتم بذا بسته بشه برم ا ...

دقیقا، من هر شب که میخوابیدم صبح بالشتم پر خون بود و گوشمم خیلی حساس بود حسابی اذیت شدم. خودمم دلشو نداشتم برا نخ کردن گذاشتم بسته شه بعدا برم دوباره سوراخ کنم. اینجوریم خوبه ولی خب یه پروسه زمان بره 🥲

دقیقا، من هر شب که میخوابیدم صبح بالشتم پر خون بود و گوشمم خیلی حساس بود حسابی اذیت شدم. خودمم دلشو ...

الان یک جفت گوشوارمو کردم تو یه گوش یکیشم درد داره همینطوری مونده😂😂

الان یک جفت گوشوارمو کردم تو یه گوش یکیشم درد داره همینطوری مونده😂😂

اوضاع منم دقیقا یه مدت همین شکلی بود 😂😂 دیگه برای استخر اون یکیم یه مدته دراوردم ولی خب سوراخش بازه فعلا 

اوضاع منم دقیقا یه مدت همین شکلی بود 😂😂 دیگه برای استخر اون یکیم یه مدته دراوردم ولی خب سوراخش باز ...

ممنون جواب دادی قشنگم♥️

ممنون جواب دادی قشنگم♥️

خواهش میکنم عزیزم 🤍