2777
2789

جواب دادن لایک کن 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم بی خودی خودتو خسته نکن 

منم ی مدت از ی نفر خوشم میومد اون منو دوست نداشت 

هی همش تو ذهنم تصور میکردم ک الان پیام میده (داد)

کلا چند روزی همش تصور میکردم 

روزایی ک تصور میکردم پیام میداد 

ولی خودم خیلی اذیت میشدم دیگه تصور کردنو گذاشتم کنار الان دوماهه ازش خبری نیست 

خدایا مرسی ♥️
مستقیماً بهت گفته ک علاقه ای نداره  اصلا از علاقه تو  ب خودش مطلع هست ؟

من خودم بهش گفتم که ازش خوشم میاد نه اون چیزی نگفته ولی از رفتاراش مشخصه بهم حسی نداره

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
ب نظرم بی خودی خودتو خسته نکن  منم ی مدت از ی نفر خوشم میومد اون منو دوست نداشت  هی همش ...

سعی کردم عاشقش نباشم ولی نشد پس به نظرتون تصور کردن جوابه؟

قدرت ذهن رو دست کم نگیر..من همش تصور میکردم فلان کارو باش انجام میدم و..واقن همش اتفاق افتاد

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی

سعی کردم عاشقش نباشم ولی نشد پس به نظرتون تصور کردن جوابه؟

ب نظرم اگ واقعا میخوایش 

تصورش کن 

من چشامو میبستم تو ذهنم تصور میکردم اسمشو میگفتم .زود بهم پیام بده 

می‌دونم پیام میدی 

و واقعا میداد 

خدایا مرسی ♥️