2777
2789
عنوان

یک مرد از چه کادویی خوشش میاد؟؟؟

344 بازدید | 18 پست

دوستان تولد همسرمه غیر از ست چرم، لباس، کیف، ساعت هوشمند، ایرپاد، چی میشه برای یک مرد کادو خرید؟! اهل طلا هم نیست که دستبند چرم و طلا بگیرم.

شغلش هم توی کارخونه است گفتم شاید چیزی به ذهنتون برسه.

آدم رمانتیکی هم نیست که با چیزهای احساسی مثل دفتر خاطرات یا مثلا صد دلیلی دوست داشتن و ... خوشحال بشه 

صندوق عقب ماشین را هم برای سالگرد ازدواجمون تزیین کردم کیک خریده بودم و گل و بادکنک و ... هیچ عکس العملی نشون نداد🙄😅

چیکار کنم به نظرتون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تووخودت براش کادوییی برو یه لباس شیک بگیر بپوش بگو به یاد تو خریدمش😐😂🙂

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
ایندفعه تخت خوابتون تزیین کن کلی ذوق وواکنش ازش میبینی🤭تولدشون هم مبارک بمونید برای هم😍

وای این کار هم یک سال انجام دادم دخترم یکسالش بود اینقدر ذوق زده بود دست باباش را گرفت آورد توی اتاق ولی همسرم خیلی بی ذوق گفت اااا اینا چیه زدی به دیوار 🤣🤣🤣مثل یخ وا رفتم 

در همین حد والا، آدم بی نهایت خوبیه فقط مشکلش بی ذوق بودنشه اصلا بروز نمیده.

مرسی عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت 

تووخودت براش کادوییی برو یه لباس شیک بگیر بپوش بگو به یاد تو خریدمش😐😂🙂

عالی بود. باید به خودم و دخترم یک پایپیون بزنم بگم ذوق کن دیگه هم نمیتونه بروز نده حداقل یک بوس از دخترم بر میداره 

وای این کار هم یک سال انجام دادم دخترم یکسالش بود اینقدر ذوق زده بود دست باباش را گرفت آورد توی اتاق ...

قربونت برم اکثر مردها همینن ذوقی نشون نمی‌دن شوهرمنم همینطوره پس اگر واکنشی ک دوست داشتی ندیدی به دل نگیر 😘

اگه اهل ادکلن هست ی ادکلن خوب بگیر واسش 

متاسفانه یکماه پیش گرفت یکی هم برای من خرید. ولی اگه ادکلن خوب میدونید معرفی کنید ممنون میشم قیمتش هم خیلی اهمیت نداره چقدر باشه