2777
2789

من ۲۴ سالمه بخدا قسم خوشگلم سالمم ولی یعنی ب جرئت میتونم بگم تاحالا یدونه خواستگار سالم نداشتم معلول داشتم مریض اعصاب و روان داشتم سندروم تورتی داشتم اصلا واقعا موندیم تا الان هم ک ب این سن رسیدم چهار بار نامزدی ناموفق داشتم ک بخاطر بیماریشون رد کردم یعنی تا دم عقد رفتیم بعد متوجه شدم ک مریضن رد کردم برای نمونه بله برونم بود طرف مقابلم با فامیلاش اومدن یکی کله اش گنده یکی کر و لال یکی دست نداشت ک فهمیدیم ژنتیکی اینا مشکل دارن یا یکی دیگ نزدیک عقدمون بود جلوم تشنج کرد و بهم خورد بعد از آخرین نامزدم دوتا خواستگار داشتم یکیشون پاش معیوب بود و رد کردم و امروز هم یه خواستگار دیگ اومد گفتم سپاهیه باید این یکی دیگ سالم باشه بخدا باورتون نمیشه اینم مریض بود و گفت من تو آشپزخونه سپاهم اشتباه بهتون گفتن حالا رفتم پیش دعانویس بهم گفتش یه صوفی برات طلسم گرفته و نامزد اولت هم رفته گرفته و گفت باید یکی مثل خودش باطل کنه من نمیتونم شما راهکاری بلدید ؟؟

اینم بگم معرف ها هم وقتی میفهمند مریض هستند قسم میخورن میگن ما نمیدونستیم

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

پناه بر خدا 

عجیبه😮

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال کس ماهرب میگردم، ولی اسی خدا دوست داره ک میفهمی و ب ازدواج و بچه‌داری نمیرسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خدا خیلی دوست داره که زن هیچ کدوم نشدی 

چی میگی خواهر بار اول نامزدم عقد کردیم بعد دو هفته ببهم خورد طلاق گرفتم 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
خب قبلش تحقیق کن لازم نیست تا پا عقد بری بعد بفهمی 

ب خداوندی خدا تحقیق کردیم معلوم نمیشه 

عجب وضعیت شده 

خدا گواهه میخواستم برم خودمو بکشم امروز دلم برای مامانم سوخت

دعای چهل کلید حضرت زهرا رو شنیدی؟ 

میگن روز جمعه ب ی پارچ بخون و بدم بد باهاش غسل انجام بده غس*ل کردنی برو داخل تشت ک آبش داخل چاه نره بعدشم ابشو بریز پای درخت 

دعای نادعلی بخون بزن اینترنت نحوه خوندنشو میاره 

سوره بقره بخون زیاد

برای چی طلاق گرفتی؟ 

مریضی و دروغگوییش همونم برام طلسم گرفته