2777
2789
عنوان

چی کار کنم جوش نزنم؟!

634 بازدید | 21 پست

اقا هرچی من به این پوستم میرسم تهش یه پریودی یه نوسان هورمونی یه استرس ناگهانی هست که گند میزنه تو پوست من و جوش جدید همانا و جای قهوه ای و قرمز به شدت ماندگار همانا 

خیلی اعصاب خرد کنه 

دوباره ککلی زحمت کشیده بودم داشتم سعی میکردم جاهاش ترمیم کنم دوباره دو تا گنده مزخرف رو لپم زده خیلیم قرمز و ملتهب 

♡~God knows the best

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل اورژانسی بزن تو ۴ ساعت ناپدید میشه ژل شستشوی پوست چرب و آکنه دار هم بگیر فقط با اون صورتت و بشور

بور کن همه چی استفاده کردم تا الان 

ژل اورژانسی چه مارکی؟

♡~God knows the best
فقط دکتر

اونم رفتم برای مثلا تا قبل پریود بعدی خوب میشم دیگه جوش نمیزنم ولی جاهاش هست دوباره پریود گند میزنه تو پوستم جوش جدید به علاوه جاهای قبلی 

♡~God knows the best
بمیرم از عذاب روحی بد تره  امروزه یه دختره یه چیزی بهم گفت اصلا موندم نمیتونستمم چیزی بگم بهش ...

دیگه واکنش بدنه نمیشه‌ک جلوشو‌گرف

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
بور کن همه چی استفاده کردم تا الان  ژل اورژانسی چه مارکی؟

ازداروخانه بپرسی بهت خوباشو معرفی میکنه

ژل ضد جوش اورژانسی نو آکنه هم خوبه

آبرسان برای پوست جوش دار هم بگیر بزن

کلا محصولاتت باید برای پوست جوش دار باشه دیگه

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️