2777
2789
اینو میدونم عزیزم مثلا اگر ما ندونیم که بیمه پایه سهمشو داده یا نه ولی ویزیت پزشک مبلغ پرداختیش همون ...

وقتی بیمه پایه داره باید اول بیمه پایه پرداخت بشه اگه به صورت آزاد باشه یا کد رهگیری نگرفته باشه شما نمیتونید بیمه تکمیلی پرداخت کنید

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
وقتی بیمه پایه داره باید اول بیمه پایه پرداخت بشه اگه به صورت آزاد باشه یا کد رهگیری نگرفته باشه شما ...

ببینید مثلا فرض بگیریم که ویزیت ازاد ۱۵۰ هزار تومنه و ویزیت با کسر سهم بیمه پایه ۸۵ هزار تومنه حالا طرف ۸۵ هزار تومن داده توی فاکتورش نه کد رهگیری داره و نه نشانی از بیمه پایه هست ایا ما باید فرانشیز بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دلیل تحقیقات محلی قطع کردن  خدا ازشون نگذره چند نفر از سر لج نمیدونم چی گفتن  الان چن ...

برید تامین اجتماعی اعتراض بزنید  خودشون بازرس میفرستن شما حتما باید در محل حضور داشته باشید 

معمولا زیر یکماه بازرس میاد

برید تامین اجتماعی اعتراض بزنید  خودشون بازرس میفرستن شما حتما باید در محل حضور داشته باشید&nbs ...

ممنونم عزیزم  

دعا کنید حل بشه 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋

ببینید مثلا فرض بگیریم که ویزیت ازاد ۱۵۰ هزار تومنه و ویزیت با کسر سهم بیمه پایه ۸۵ هزار تومنه حالا ...

استثنائا در ویزیت چون کد رهگیری وجود نداره شما مبلغ پرداختی را با تعرفه پزشکی و کسر فرانشیز پرداخت کنید

اگه مبلغ پرداختی ؛ از تعرفه پزشکی منهای فرانشیز کمتر بوده باشه پول طرفو کامل باید پرداخت کنید

ولی در موارد سونو و دارو و هزینه های بیمارستانی حتما باید کد رهگیری وجود داشته باشه و سهم بیمه پایه مشخص باشه بر اساس اون محاسبه بشه

ازاد  ولی بیمه رو فکر کنم کارگری زده بودن

بیمه کارگری شرایط خاصی داره باید بره حتما با بازرسش صحبت کنه و آدرس یک محل کار جدید رو به اونها بده برای بازدید مجدد درست میشه نگران نباشید

کاربر آقا
بیمه کارگری شرایط خاصی داره باید بره حتما با بازرسش صحبت کنه و آدرس یک محل کار جدید رو به اونها بده ...

ان شاءالله درست بشه 

خودم میتونم برم پیگیر کاراش بشم ؟؟

ان شاءالله درست بشه  خودم میتونم برم پیگیر کاراش بشم ؟؟

میشه ولی باید اونجا بگید خودش سرکاره و نتوانسته بیاد خودش هم باید چندروز بره سرکار و آدرس اونجا رو بهشون بدید برای بازدید

کاربر آقا
میشه ولی باید اونجا بگید خودش سرکاره و نتوانسته بیاد خودش هم باید چندروز بره سرکار و آدرس اونجا رو ب ...

ممنونم از راهنماییتون ❤

بعد هزینه اون یکی دو سالی که قطع بوده هم میگیرن  یا دیگه از اینجا به بعد گرفته میشه ؟

ممنونم از راهنماییتون ❤ بعد هزینه اون یکی دو سالی که قطع بوده هم میگیرن  یا دیگه از اینجا به ب ...

نه دیگه اون زمانی که بیمه قطع بود دیگه برقرار نمیشه باید همون موقع سریع اقدام می کردید

کاربر آقا
نه دیگه اون زمانی که بیمه قطع بود دیگه برقرار نمیشه باید همون موقع سریع اقدام می کردید

اونموقعه هم اقدام کردیم خبری نشد 

دوباره میخواییم پیگیری بشیم