2821
2789
عنوان

زندگی خوب و ایده آل با همسر

197 بازدید | 9 پست

من و همسرم تقریبا هشت ماه عروسی کردیم ولی تو این هشت ماه از نصف بیشترش ناراحت یا دعوا داشتیم همسرم تو نامزدی اصلا خیلی آدم خوب ومهربونی بود بطوریکه همیشه میگفتم تو خواب هم نمی‌دیدم با همچین شوهری ازدواج کنم نمی دونن به یکباره چرا انقد زود عوض شد الان درباره ی خانوادم الخصوص مادرم چرت و پرتی زیاد میگه ومن ناراحت میشم می‌دونه ناراحت میشم ولی بازم تکرار می‌کنه و اینکه همیشه دعوا سر تمییز بودن خونه هست همش میگه بی سلیقه آیی و... می‌خوام بدونم چطور میتونم درست کنم زندگیمو وخوش باشیم چندین بار بهش گفتم طلاق می‌خوام چون واقعا بعضی وقتا دلم بدجوری می‌شکنه درسته بعداً عذر خواهی می‌کنه ولی دیگه فایده ایی ندارن 

ببین کلا تو هر رابطه ای نه با همسرت فقط

همه روابط کاری شغلی تحصیلی و…. 

قاطع باش

عزت نفس داشته باش

و از همه مهم تر

هیچ نه ای آره و هیچ آره ای نه نشه….

اگر میگی طلاق واقعا باید بهش رسیده باشی و بگی

وقتی ناراحتی باید عمیقا بفهمه ناراحتی

وقتی میگی فلان کار رو نمیکنم باید روش بمونی و نکنی

میگی فلان جا نمیام باید واقعا نری

منظور دعوا نیستا 

منظورم قاطعیت در رفتارته…

امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهت رسونده باشم

من زن بودنم را دوست دارم🎀
ببین کلا تو هر رابطه ای نه با همسرت فقط همه روابط کاری شغلی تحصیلی و….  قاطع باش عزت نفس داش ...

بله درست میفرماین ولی متاسفانه من  تو خانوادم موقعیت خوبی ندارم که بگم برگردم به اونجا وقتی طلاق میگم  تواوج ناراحتی این حرفو میگم می‌خوام زندگیمو درست کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درست میفرماین ولی متاسفانه من  تو خانوادم موقعیت خوبی ندارم که بگم برگردم به اونجا وق ...

دقیقا میخواستم همینو بهت یاد آوری کنم

یچیز نگو که نشه…..

خیلی دلم به حال دخترها و زنهای سرزمینم میسوزه که پشتیبان ندارن

و مجبورن تحمل کنن

فقط سعی کن خودت برای خودت پشتیبان بشی

قوی بشی فکر کنم خیلی جوون باشی

من زن بودنم را دوست دارم🎀
دقیقا میخواستم همینو بهت یاد آوری کنم یچیز نگو که نشه….. خیلی دلم به حال دخترها و زنهای سرزم ...

بله همینطوره همسرم وقتی اومد خواستگاری اکثر معیار های منو نداشت ولی من پذیرفتم چون مجبور بودم ازبین خواستگاری این از همه بهتر بود اولش واقعا مهربونم بود ولی بعدا عوض شد خیلی ناراحتم که زندگیم اینطوری من می‌خوام بسازم 20سالمه نمی‌خوام زندگیم زهر بشه

[QUOTE=327738959]من اون شوهرایی که به خونه گیر میدن نمیتونم هضم کنم[/Qاولش آرزو میکردم شوهر با سلیقه آیی گیرم بیاد الان پشیمونم واقعا خیلی به تمیزی خونه حساسه

[QUOTE=327738959]من اون شوهرایی که به خونه گیر میدن نمیتونم هضم کنم[/Qاولش آرزو میکردم شوهر با سلیقه ...

خیلی زود ازدواج کردی عزیزم اونم مرد اونجوری آدمو زود پیر میکنه هر کاری خواست زود انجام نده مگه اینکه متقابل باشه یعنی همسرتم به حرفای شما گوش بده 

یه سوال بگم راستش میگی برای ازدواج آماده بودی ؟چون خود من تو محیطی بودم که خلاصه جانعه خاله زنک بازی دروغ دغل شایعه می ساختن رل سابق بنده هم همون دسته رو تشکیل میده به نظرش تمام زنان دنیا بی ارزش بودن فقط روز اول خوب بود بعدش درکل بنده نبودم من  مستقل عین جوراب بهش هول بودم  مرتبا مقایسه درکل یه لاشی ترزه پست اعتماد به نفس نگاه هول دختر باز تو تحصیلکرده  شاغل شناسنامه  سفید هیچی نیستی الا زن من غیر چرت پرت گفتن کار دیگه ای نمی کنه مثل ج.نده های لشش که کلا نمی فهمن دیگه خرس گنده ای گوز عوضی تهدید میکنه زنیکه قلدر کثافت اصلا خواب خوراک آرامش گرفتن از آدم خودش لاشی هاش یکی از یکی بدتر عوض اینکه ک.ون بدن سرشون تو کار خودشون باشه جپ راست دهاتی بازی خاله زنک بازی وحشی های بی فرهنگ کودن گاکول لوس ننر موذی پخمه بدبخت بی چاره در کل میگم باهاش کات کردم باز می افته دنبال آدم چرت پرت دری وری میگه درست مثل همون زمان که افتاد دنبالم بعد هم خوابی کثافت بی فرهنگ آبروم برد لاشی ج.نده زاده بزرگ شدم آره خیلی از آبرو ریزی کردی معلومه لاشی بی فرهنگ با اون ج.نده های گوز فضول لش عن خاله زنک تنبل متوهمت  نسل اندر نسل دیوون کودن خنگ گاگول  به نظرم آمادگی،عشق ادراک خیلی مهم هرچند آمادگی ادراک خودش،عشق می،سازه عشق هم نباشه روابط از بین میره  ، درکل شریک زندگیت وقتی نتونه بهت آرامش بده رابطه شما تموم شده مثل من اون پست موذی،گوز میمون خاله زنک کودن هرزه 

2825
2823
2791
2779
2792