2777
2789
اره تازه اون گفته بودبیا فعلن صیغه بشیم‌تاخانوادمو راضی کنم اینکه ازاول میگه نمیخوام_اونم مثل اسی یک ...

امیدارم اسی تجربه بگیره و خودش تو چاه نندازه 

میتونه از پسره شوهر بسازه اکه زرنگ باشه و صیغه نشه

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم میگه من دوست ندارم ناراحتت کنم و نمیتونم خودمو نگه داریم پس دیگه نباید همو ببینیم 

چقدر لاشیه کثافت.....این فقط به هوسش فکر میکنه ولش کن عوضی......اسی این آدم بعد رابطه باتو بعد از چند وقت ولت میکنه میره سراغ کیس بعدی چون هوسباز ه ودوست داشتن وعشق براش مفهومی نداره ولش کن....اسی نگفتی شغلش چیه؟

چطور صحبت کنم که هم بمونه هم این چیز رو نخواد

این آقا کلا ماندنی نیست 

چه باهاش رابطه برقرار کنی  چه رابطه برقرار نکنی 

دوستم مثل شما بود گول خورد متاسفانه....

پسره آخرش گفته بود خواستم امتحانت کنم  چون زود وا دادی برا ازدواج نمیخوامت 

البته این نمونه آقایان هوسبازن  آخرش به بهانه امتحان ول میکنن  وگرنه کسی که قصدش ازدواجه پیشنهاد رابطه جنسی نمیده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
هرطور صحبت کنی حالیش نمیشه چون اون فقط بخاطر شهوت حیوانیش اومده جلو وگرنه خیلی راحت نمی‌گفت  قب ...

راست میگی جواب منفی به خواست که داده بودم ولی دلم میخواست رابطه ی سالم داشته باشیم و همش میخواستم پیام بدم بهش خودمو به زور نگه داشتم 

هرطور صحبت کنی حالیش نمیشه چون اون فقط بخاطر شهوت حیوانیش اومده جلو وگرنه خیلی راحت نمی‌گفت  قب ...

ولی کاش میدونستم یکی رو پیدا کنم که خودم دوسش داشته باشم و اونم همین طور شرایطش هم بهم بخوره و ی مدتی باهاش صحبت کنم چون ازدواج فیلم بچه بودم و ۱۵ سالگی ازدواج کردم به انتخاب خوانوادم احترام گزاشتم با یکی که خوشم نمی اومد ولی اینو دوست داشتم لعنتی رو 

با اینکه سه ماه بود تلاش میکرد من باهاش صحبت کنم بعد سه ماه قبول کردم و روز اول بهش گفتم من وابسته ی کسی نمیشم چون خیلی از طرف آقا ازیت شدم بعد یک هفته این درخواست رو می‌کنه خوب خیلی زود بود بابا سه ماه تلاش میکردی همون حرف بزنم باهات حالا اینجوری اخه