2777
2789
کسی نیست نظر بده راهنمایی کنه

اولا قطعا اینجوری نکه راهنمایی نمیگیرین، بلکه ممکنه گمراهم بشین!

درثانی خیلی‌ها (خودمو مبگم تا ب لوچه کسی بر نخوره)، ممکنه همین الان، همین داستانی ک شما دارینو داشته باشن و خودشون دقیقا دارن کاری ک نباید یا باید رو انجام میدن اما صرفا فاز نصیحتو بیان بگه اه اه و پیف پیف و ...

ثالثا اینهمه همجنساتون گفتن نشنیدین، باز چ راهنمایی میخان!! میخاین یکی بهتون بگه بیخیال و برو لذت ببر از زندگیت و فلان! خب اگ اینه، چ نیازی ب راهنمایی و هُل یکی دیگست!!

در اخرم اینکه، از دید من، این طبیعیه هر رابطه‌ای از هر ابعادی کامل باشه، این وسط مهم اینه هدفتون از رابطه چیه، دنبال چی هستین، طرفتون کیه چیه چند چنده و ... .

اگ بحث روابط لحظه ای و ایناست ک قطعا اینکار اشتباست

اگه بحث ازدواج هستش ک بازم فک میکنم صیغه کردن و رابطه کامل داشتن، کمتر ممکنه به ازدواج ختم شه، اونم تو فرهنگ فعلی جامعه.

اگ بحث یه رابطه دوستیه و اینکه دید اینه از هر جهت اکی‌این با هم و ۲تا انسان بالغ و شریفین و تک پر هم، پس میشه این وسط از هر جهتی کامل کنار هم باشین و برای هم ارامش بشین در هر ابعادی و حتی بعدها به ازدواجم فکر کنین، که ایکاش این تفکر، تو جنس مذکر و مونث، جا بیفته.

ولی خودم با اینکه مرد هستم، بعد طلاقم ک تقریبا ۱ سال شده، هنوز با کسی ارتباط نگرفتم بااینکه مشکلی ندارم از هیچ جهت شکر خدا، چون جسارت به کسی نشه، فک میکنم نمیشه یه تک پر واقعی یافت و حاشیه نداشت و بچه بازی و ... .

بهرحال ارزوی خوشی واستون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم که فقط صحبت داشته باشیم چرا نمیشه اینجوری چرا درخواست کرد من چیکنم 

خب معلومه درخواست میده 

چون باکره نیستی و اجازه پدر تو صیغه نیاز نیست 

صیغه ات میکنه بعدا ولت میکنه    خانوادت هم پشتت نیستن و این آقا از این جهت خیالش راحته

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
قبول نکننننن پا نده به هر کسی بگو تو اگه منو میخوای باید رسمی بیای جلو نه صیغه!!🗿🗿 بعدشم بیشتر فک ...

نه اصلا دوست ندارم برم تو رابطه ی جدی دوست داشتم رفاقتمون همینجوری ادامه پیدا کنه ی مدت

خواهر اشتباهی ریپ زدی من سرویسکار نیستم🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣انشالله هیچوقت سرویس کار نشی البته یکم بلد باشی در حد رفع نیاز خونگی خوبه که بعد خدایی نکرده احتیاج به سرویس کار از بیرون نداشته باشی  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی وابسته میشی  

یک همسایه داشتیم دقیقا شرایط اسی روداشت باپسره۸سال باهم‌بودن اخر خانواده پسره میخواستن دامادش کنن وای چه جیغایی میکشید چه التماسهایی به پسره میکرد بقول شما وابستگی میاره اینجور روابط