اولا قطعا اینجوری نکه راهنمایی نمیگیرین، بلکه ممکنه گمراهم بشین!
درثانی خیلیها (خودمو مبگم تا ب لوچه کسی بر نخوره)، ممکنه همین الان، همین داستانی ک شما دارینو داشته باشن و خودشون دقیقا دارن کاری ک نباید یا باید رو انجام میدن اما صرفا فاز نصیحتو بیان بگه اه اه و پیف پیف و ...
ثالثا اینهمه همجنساتون گفتن نشنیدین، باز چ راهنمایی میخان!! میخاین یکی بهتون بگه بیخیال و برو لذت ببر از زندگیت و فلان! خب اگ اینه، چ نیازی ب راهنمایی و هُل یکی دیگست!!
در اخرم اینکه، از دید من، این طبیعیه هر رابطهای از هر ابعادی کامل باشه، این وسط مهم اینه هدفتون از رابطه چیه، دنبال چی هستین، طرفتون کیه چیه چند چنده و ... .
اگ بحث روابط لحظه ای و ایناست ک قطعا اینکار اشتباست
اگه بحث ازدواج هستش ک بازم فک میکنم صیغه کردن و رابطه کامل داشتن، کمتر ممکنه به ازدواج ختم شه، اونم تو فرهنگ فعلی جامعه.
اگ بحث یه رابطه دوستیه و اینکه دید اینه از هر جهت اکیاین با هم و ۲تا انسان بالغ و شریفین و تک پر هم، پس میشه این وسط از هر جهتی کامل کنار هم باشین و برای هم ارامش بشین در هر ابعادی و حتی بعدها به ازدواجم فکر کنین، که ایکاش این تفکر، تو جنس مذکر و مونث، جا بیفته.
ولی خودم با اینکه مرد هستم، بعد طلاقم ک تقریبا ۱ سال شده، هنوز با کسی ارتباط نگرفتم بااینکه مشکلی ندارم از هیچ جهت شکر خدا، چون جسارت به کسی نشه، فک میکنم نمیشه یه تک پر واقعی یافت و حاشیه نداشت و بچه بازی و ... .
بهرحال ارزوی خوشی واستون