2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 151 پست
فکر کنم اقا هستن

الان متوجه شدم 

کلا آدم نباید هیچ کسی رو وارد حریم خونش بکنه 

انسانها گاهی اوقات خیلی خطرناک میشن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شماکه جداشدین هیچ .ولی به طور کل همین پولی که میخان بدن به پرستار و...به همسرشون بدن چی میشه.زن مفت ومجانی اون کارا رو انجام میده ارزش نداره واسشون حالا باید از غریبه التماس کنن بیاد کاراشونو کنه انقدم پول حاضر باشن بدن 

نمیدونم بستگی داره ولی زود اعتماد نکن بچه ها چند ساله ان....مامانتون نمیتونه نگهشون داره

تقریبا ۱۱ و ۷

الان پیش مادرم هستن

مادرم خیلی پیره و خیلی سخت میتونه پاشه و کارای خودشو انجام بده

تقریبا ۱۱ و ۷ الان پیش مادرم هستن مادرم خیلی پیره و خیلی سخت میتونه پاشه و کارای خودشو انجام بده

بازم خوبه خیلی کوچیک‌نیستن....کدوم شهری

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

حالا شماکه جداشدین هیچ .ولی به طور کل همین پولی که میخان بدن به پرستار و...به همسرشون بدن چی میشه.زن ...

من دوباره ازدواج کرده بودم کمتر از یکسال موندن و بعد ایشونم رفتن

تو همین مدت کم دوتا وام گرفته بودم براشون واریز کردم بالای ۲۰۰ تومن و حداقل ۳۰۰ تومن طلا گرفته بودم

براشون کم نذاشتم با اونکه حقوقم زیاد نیست اما رفتو مهریشم گذاشت اجرا

وقتی رفت گفتم کاش پرستار میگرفتم

مادر بچه ها هم تا وقتی بود در حد توانم براش خرج کردم

هرچند توافقی جدا شدیم اما بیشتره مهریشم دادم

زود قضاوت نکنین

آمل کوچیک نیستن اما بشدت ترسو هستن

اها اگ اصفهان بودید میومدم پرستار بچه ها میشدم جون به کار احتیاج داشتم..ایشالا درست بشه تو دیوارم اگهی کن ولی زود اعتماد نکن

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

حالا شماکه جداشدین هیچ .ولی به طور کل همین پولی که میخان بدن به پرستار و...به همسرشون بدن چی میشه.زن ...

خب اون زن اين  زندگي خوذشم هست فقط زندگي اقا ك نيست خونه اي ك توش كار ميكنه بچه اي ك بزرگ ميكنه برا خودشم هست ديگه چرا حساب كتاب كنه

دقیقا قدر زناشونو نمیدنونن میگن مگه چکار میکنید مفت می‌خورید .البته منظور من استارتر نیست .شوهر خودمو میگم

برای ده روز کامل ۷ بدین چون شهرتون کوچیکه

تهران مثلا ۱۵ میشد

ولی در عجبم‌مادر بچه ها نمیگه بچم‌تنهاست میترسه بیان پیشم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دوربين بذاريد توي اتاق و خونه ك بچه ها هستن

اتاقهايي ك لازم نيست توش برن قفل درست حسابي بزنيد

همكاراي من دوربين دارن خودشونم از گوشي چك ميكنن

البته پرستار هم ميدونه دوربين هست نه ك يواشكي باشه چون غيرقانوني هست

ب چند تا موسسه ز بزنيد بپرسيد قيمت دستتون مياد

ساعتي حساب نميكنن ديگه اينجوري