2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 151 پست

مادرتونو بیارید خونه خودتون و پرستار بگیرید ، اینجوری بهتر میتونید اعتماد کنید چون بالاخره مادرتون هستن و پرستار نمیتونه دست از پا خطا بکنه

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
دقیقا قدر زناشونو نمیدنونن میگن مگه چکار میکنید مفت می‌خورید .البته منظور من استارتر نیست .شوهر خودم ...

لطفا زود قضاوت نکنین

اتفاقا به خانمم میگفتم ما تعطیلات داریم اما تو هیچ وقت تعطیلی نداری و باید ماهی دو سه روزم شده دست به سیاه و سفید نزنی و بی استرس باشی

واقعا خونه داری سخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس هر۲۴ ساعت تقریبا یک میلیون و هفتصد میشه چقد زیاد شد

نه چه خبره  نهایت شبی ۵۰۰ تو دیوار قسمت فعالیت اجتماعیش یه آگهی بزنین خیلیا الان دلشون همچین کاری میخواد ...چرا دوبار ازدواجتون به جدایی رسیده؟(از سر کنجکاوی )نخواستین جواب ندین

برای ده روز کامل ۷ بدین چون شهرتون کوچیکه تهران مثلا ۱۵ میشد ولی در عجبم‌مادر بچه ها نمیگه بچم‌تنه ...

ممنونم

با یه پسر ازدواج کرد که از خودش کوچیک تره

مثل اینکه مادرشوهرش راضی نیست این بچه داشت و پسرش اینو گرفته

مادرتونو بیارید خونه خودتون و پرستار بگیرید ، اینجوری بهتر میتونید اعتماد کنید چون بالاخره مادرتون ه ...

مادرم از روستا میاد خونم میگه خونت قوطی کبریته توش خفه میشم

در ضمن خیلی پیرنو نمیتونن بیان

نه چه خبره  نهایت شبی ۵۰۰ تو دیوار قسمت فعالیت اجتماعیش یه آگهی بزنین خیلیا الان دلشون همچین کا ...

تو دیوار آگهی زدم یبار چنتاشون کلاهـبردار بودن خیلیام حقوق بالا میخوان 

یکی پیام داد از استان دیگه میام اما کرایه ندارم پول بزن حسابم تا بیام😐

ازدواج دومم بخاطر بچه ها

خانمم نمیذاشت به بچه هام محبت کنم حتی نمیذاشت نزدیکشون برم ، میگفت نمیتونم بچه هایی رو تو این خونه ببینم که از وجود خودم نیستن

ببخشید من که گفتم منظورم شما نیست شوهر الدنگ خودمو گفتم .

خواهش میکنم

دور از جونشون

مردا بیشتر ادعان اما میفهمن زن تو خونه نباشه انگار خونه توش چراغی روشن نیست

مردا از پس کار خونه برنمیان

فقط به زبون نمیارن

تو دیوار آگهی زدم یبار چنتاشون کلاهـبردار بودن خیلیام حقوق بالا میخوان  یکی پیام داد از استان ...

وا مردم چرا اینجوری شدن تو شیپور هم آگهی بزنین شاید پیدا شد...بیچاره بچه ها فقط این وسط دارن عذاب میکشن خدا چرا هر کسی رو لایق مادر شدن میدونه اخه 

مادرم از روستا میاد خونم میگه خونت قوطی کبریته توش خفه میشم در ضمن خیلی پیرنو نمیتونن بیان

در کل ریسکش خیلی بالاس که بخوایید همینطوری بچه هاتون و ول کنید، نهایتا میتونید دوربین بذارید 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂