2777
2789
عنوان

ازم پرسید عشق‌یعنی چی؟!

285 بازدید | 22 پست

گفتم عشق یعنی چالش و دردسر

یعنی انقدر تو برام مهمی که انتخاب می کنم با تو تموم اون دردسر هارو و نگرانی ها رو تحمل کنم، انتخابت می کنم تا همونقدر که دلیل خندهام میشی علت گریه هام بشی، تا همونقدر آرامشم باشی، یه موقع هایی اضطرابم بشی

منم همینو انتخاب کردم 

الان شده همه دنیام 

نباشه منم نیستم 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خوشبخت ترین باشید و امیدوارم اونم همین حس رو حتی بیشتر داشته باشه نسبت بهت

اون هزاران برابر من عاشقه 

خدا قسمت همه کنه انشالله

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
پس رهاش کن اگر عاشق یکی هستی که یک طرفه رها کن 

رها كردم ديگه كاري از دستم بر نمياد كه ! زوري كه نيست

تنها راه حلم گريه كردنه خودخوريه و تنهاييه 

اگه عاشق كسي بودم كه از اول بهم حس نداشت و بهم ابراز علاقه نميكرد شايد ناراحت نميشدم ولي با اينكه يك سال تمام وانمود كرد عاشقمه و با كاراش و حرفاش وابستم كرد و دو روز قبل از مراسم بله برون ولم كرد و رفت چجوري كنار بيام؟؟؟؟