melisalom مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 230 عنوان ازم پرسید عشقیعنی چی؟! | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 22 پست گفتم عشق یعنی چالش و دردسریعنی انقدر تو برام مهمی که انتخاب می کنم با تو تموم اون دردسر هارو و نگرانی ها رو تحمل کنم، انتخابت می کنم تا همونقدر که دلیل خندهام میشی علت گریه هام بشی، تا همونقدر آرامشم باشی، یه موقع هایی اضطرابم بشی 1402/11/20 | 16:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
y1ldaa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 943 اگ میشد رها کرد ک دیگ عشق نبود گلم خودمو کشتم رها کنم نتونستم 😔😔😔😔اخ چه قدر حال منو توصيف ميكني هر روز تصميم ميگيرم ديگه بهش فكر نكنم ولي بيشتر از روز قبل دلم براش تنگ ميشه كلي بهم ضربه زده كلي دلمو شكونده ابرومو برده الان بايد ازش متنفرم باشم ولي چراااا دلم براش تنگه و فقط ميخوام صداشو بشنوم😔
ppppppppppfkutkufkpp عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 122 من دیگه واقعا اعتقادی به عشق ندارم بخدا😑 همه هرروز با یکین😑 البته خودم یکیو دوست دارم ولی غرورم اجازه نمیده بهش بگم کوروش بزرگ میگوید:در سرزمینی که ابر ها میگذرند بی آنکه ببارند، بی شک ظلم عظیمی صورت گرفته است.
ftmam عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2768 😔😔😔😔اخ چه قدر حال منو توصيف ميكني هر روز تصميم ميگيرم ديگه بهش فكر نكنم ولي بيشتر از روز ... دقیقا منی هزار و یک دلیل دارم ک ازش متنفر باشم اما نیستمچقدر از خدا التماس کردم و نشد من ک بی ایمان شدم اما امیدوارم ب شما کمکی بکنه مثل من نشی میخوامشا اما نمیخواد منو💔
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2905 یک قصه بیش نیست غم عشق و وین عجبکز هر زبان که میشنوم نامکرر استحافظ 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
y1ldaa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 943 دقیقا منی هزار و یک دلیل دارم ک ازش متنفر باشم اما نیستم چقدر از خدا التماس کردم و نشد من ک بی ایما ... منم خيلي خواستم ازش هر شب خواستم ازش ولي انگار صداي مارو نميشنوه😔
ftmam عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2768 منم خيلي خواستم ازش هر شب خواستم ازش ولي انگار صداي مارو نميشنوه😔 من ک رفتم سمت دعا اینا امیدوارم اونا جواب بده میخوامشا اما نمیخواد منو💔
y1ldaa عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 943 من ک رفتم سمت دعا اینا امیدوارم اونا جواب بده جواب ميده؟ميگن خرافاتهشنيدم اگه طرف كارش درست نباشه ممكنه نتيجه عكس بده؟
ftmam عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2768 جواب ميده؟ميگن خرافاته شنيدم اگه طرف كارش درست نباشه ممكنه نتيجه عكس بده؟ من یکی شنیدم جواب داده ازدواج هم کردن اما دعانویسه فوت کرده دعا نویس باید تو کارش خبره باشه اینا ک تو اینستا ریختن الکیه میخوامشا اما نمیخواد منو💔