2777
2789
عنوان

یه جمله به هرکسی که می‌خوای بنویس .

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 29 پست
اولا اگه این کاربر بی شخصیت بود و خودشو زن جا زده بود شما از کجا فهمیدی که "کاربر آقاس"؟ پس راه واسه ...

اولا شما دخالت نکن، به شما اصلا ربطی نداره

دوما شما هم بداهه رفتی تو تاپیکای من فضولی و زهر بریزی

سوما اللهم اشف کل مریض

چهارما خیلی هم سواد دارم شما برو رو شخصیت خودت کار کن تو چیزی که بهت مربوط نیست دخالت نکنی

هم اون آقا دست و سواد داره که جواب بده هم اون خانم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پیام دارم واسه بدخواهای عزیزم.................................................

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

یه پیام دارم واسه بدخواهای عزیزم.................................................

چه پیام خطرناکی!☺️ حسابی تهدیدشون کردیاا ☺️

دیگه اینقد خشونتم لازم نیستااا ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
چه پیام خطرناکی!☺️ حسابی تهدیدشون کردیاا ☺️ دیگه اینقد خشونتم لازم نیستااا ☺️

آره...کلا همیشه پیامای خطرناکی میدم. واقعا چین این موجودات.. فقط اکسیژنو هدر میدن...من نمیدونم هدف خدا از خلق اینا چی بود دقیقا؟؟؟ بهشون مدال میدن واسه این حجم از حسادت؟ بیچاره ها انقدر حرص بخورین تا سکته کنید  

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

آره...کلا همیشه پیامای خطرناکی میدم. واقعا چین این موجودات.. فقط اکسیژنو ستدهدر میدن...من نمیدو ...

حالا این شد ! 👍☺️ قبلا تهدیدت کد شده بود که هیشکی نمی‌تونست بفهمه چی گفتی ! اما الان کدشو باز کردی دیگه همه می‌دونن ! فقط می‌ترسم از فردا قیمت کپسول اکسیژن بالا بره!☺️😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
😂 ناراحت نشو عزیزم. منم مث خودت

خدا نکنه من مثل تو باشم، زبونت لال

دیگه انتظارشخصیت بهتری از کسی که دنبال سگ بازی هست نمیشه داشت. 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامانم..ذره ذره وجوووودم دلتنگ ذره ذرع وجوودته قربونت برم من

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
مامانم..ذره ذره وجوووودم دلتنگ ذره ذرع وجوودته قربونت برم من

الهی 🥺 مادر یه وجود بی‌نظیره !

کاش کور بودم وهیچکدومتون را نمیدیدم. خیلی پشیمانی ها از چشم شروع میشه.

خدا نکنه ! همه‌ی ما تو زندگیمون اشتباه کردیم. اما از اون اشتباهات درس گرفتیم برای موقعیت‌های بعدی که دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنیم. انشاالله شما هم از این به بعد با چشم باز هر چیزی رو می‌بینید 🙏☺️

بعضی اشتباهات وگناهان فراموش شدنی نیستند،

مگه چی شده؟ چه اتفاقی افتاده؟ انسان ممکن‌الخطاست!

یعنی ممکنه خطا کنه ! نعوذبالله معصوم نیستیم که!