2777
2789
عنوان

یه جمله به هرکسی که می‌خوای بنویس .

487 بازدید | 29 پست

اکثر ما یه سری حرف‌های ناگفته داریم که بخاطر از دست دادن زمان ، در دسترس نبودن طرف مقابل ، خجالت کشیدن ، برداشت اشتباه ، غرور و .... نتونستیم یا نشده که به اون طرف بگیم.

ممکنه اون شخص یکی از نزدیکان مثل مامان و بابا ، خواهر و برادر یا یه دوست ، یا کسی که دوسش داریم یا هر شخص دیگه‌ای باشه.

شاید اون حرف سالهاست که رو دلمون سنگینی می‌کنه اما نمی‌تونیم اونو با کسی در میون بذاریم.

الان ، اینجا این فرصتو داریم که در قالب یکی دو جمله اون حرفو بنویسیم به این امید که شاید اون شخص هم از این کوچه بگذره و حرف ما به گوشش برسه!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

آرزوم این بود ک شوهرکنمو با خانواده شوهرم خوش باشمو مدام پیششون باشم ، خیلی تلاش کردم ک خودمو تودلت جاکنم خیلی زیاد، اما همش بفکر زیرآب زدنم و دسیسه چیدن و فتنه انداختن توزندگیم بودی ، اگه میدونستی چقدر تنهام اینکاررو بامن نمیکردی. برسد بدست مادرهمسرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوستت دارم من اشتباه کردم تو برای من با ارزشی🖤

هیییی ! ایشالا ببینه !🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
آرزوم این بود ک شوهرکنمو با خانواده شوهرم خوش باشمو مدام پیششون باشم ، خیلی تلاش کردم ک خودمو تودلت ...

ای خدااا ، بعضیا نمی‌دونم چه دلی دارن ؟!🥺 ایشالا همه چی درست میشه 🙏

پدر بزرگ عزیزم  کاش یکبار دیگه میدیدمت و می‌تونستم فقط یکبار دیگه بغلت کنم و محکم ببوسم اون لپ ...

عسیسم 🥺 منم دلم برای بابابزرگم تنگ شده 🥺🙏

من هم در حق تو و هم در حق خودم ظلم کردم منو ببخش 

عجب ظالمی بودی !

شوخی کردما ☺️ دمت گرم که جرات گفتمشو داشتی👍☺️

🫂💋

کاربر آقاس

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
کاربر آقاس

🫢

خدای من.... 

نمی‌فهمم چرا وقتی آقا هستن میگن عسیسم ! چون به مخاطب القا میشه که خانوم هستن ! 

ممنونم که گفتی عزیزم 🙏🏻🌹

@زرپرست    

ببخشید ، فکر کردم خانوم هستید اگر نه کاراکترهای کامنتم رو در شأن خودم و یک کاربر مذکر میزاشتم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
🫢 خدای من....  نمی‌فهمم چرا وقتی آقا هستن میگن عسیسم ! چون به مخاطب القا میشه که خانوم هستن ...

خواهش میکنم ، همه انسانیم . اون عسیسمو من به پدربزرگتون گفتم که اینقدر خوب بودن که شما اینجوری براشون دلتنگی! شما فقط یک لحظه فک می‌کردین که اگه من یه شخص .... بودم جواب کامنت شما رو می‌دادم . منم جواب کامنت شما رو حتی برای پدربزرگتون تصور کردم ! اون عمرو عاصی که میاد میگه کاربر آقاس دقیقا منظورش اینه که به حرفای کاملا عادی جهت بده! شما اگه یک کلمه از من دیدین همین جا بنویسید! اما اگه موردی نیست کافی بود بگین خودم می‌دونم و موردی نیس! یا بگین اون ایموجی برای بابا بزرگم بود ( که از نظر من همین‌طور هم بود ) و با همین حرف اجازه نمی‌دادین این کلانترهای محیط‌های مجازی باز توی تاپیک دیگران دور بزنن! ولش کن ، لا اله الا الله ☺️. من بازم عذرخواهی می‌کنم ، اما اجازه ندین یکی با یه کلمه حرف رو اعصابتون رژه بره ، چه اینجا ، چه توی زندگی واقعی. موفق باشید 🙏☺️ (به ولله ! به خدا اولش بازم متوجه نشدم جریان چیه!!☺️ یعنی ببینید من چقدر ساده‌ام ، و همین‌طور خود شما هم متوجه نشدین! فقط سوالم اینه وقتی ما متوجه نشدیم چطور یکی از اونور پا میشه میاد و یه حرفی میزنه؟! غیر از اینه که ذهنش دنبال این چیزاس؟!☺️  به قول حافظ:

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت 

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش !!!

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت !

افسوس نه اینجا جاشه ، نه من حوصله‌شو دارم که چیزایی رو که تو دلمه بنویسم که بدونید افکار من درگیر چیاست . فقط این همه حرف بخاطر اینه که واقعا حالم خوب نبود و این خانوم (که من همینجا حلالشون کردم) حالمو بدتر کرد. بازم عذرخواهی میکنم 🙏)

خواهش میکنم ، همه انسانیم . اون عسیسمو من به پدربزرگتون گفتم که اینقدر خوب بودن که شما اینجوری براشو ...

اولا عمروعاص خودتی مردک........ 

دوما اگه باشخصیت بودی مثل بعضی دیگه از آقایون باشخصیت سایت تو امضات مینوشتی کاربر آقا هستم

سوما تو سایتی که بیشتر مخصوص خانم هاست یه آقای الاف و بی شخصیت واسه چی میاد تاپیک میذاره

سوما تاپیک هات را خوندم فکر کردم باشخصیتی ولی از جوابت به این خانم معلومه مریضی شما

چهارما شما که اینقدر اهل مطالعه و ادب و شعری... ادب کلامی هم داشته باش

من یه تذکر عادی به این خانم دادم که وظیفه شرعی وعقلانیم بود، وگرنه وظیفه خود..... بود که بعد ایموجی سریع به خانم میگفتی آقا هستی همونطور که به همه نظرات بقیه جواب می دی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اولا عمروعاص خودتی مردک........  دوما اگه باشخصیت بودی مثل بعضی دیگه از آقایون باشخصیت سایت تو ...

اولا اگه این کاربر بی شخصیت بود و خودشو زن جا زده بود شما از کجا فهمیدی که "کاربر آقاس"؟ پس راه واسه فهمیدنش گذاشته.

ثانیا شمایی که میدونست کاربر آقاس؛ بی شخصیتیشو از اونجایی فهمیدی که بداههه رفته بودی زیر تاپیکاش گشتی و زهر ریختی و ایشون محترمانه جوابتو داد؟

ثالثا شما که خیلی مقیدی به وظیفه شرعی و اخلاقیت، جواب اون آقاییو میدادی که زیر تاپیک ماست خوردنت بعد از رابطت کامنت گذاشته بود!

رابعا رو ادبیاتت یه کم کار کن. دوماً و سوماً و چهارماً کلا ترکیبهای غلطی هستن و معلومه چقدر سواد داری.

اگه با این آقا خصومت شخصی داری بهتر بود با خودش توی پیوی حل میکردی. نه اینکه این کاربری که بنده خدا باردار هم هست دچار تنش کنی. خدا رو خوش نمیاد. اینا صرفا به عنوان دوتا کاربر مکالمه کردن و تموم شده بود.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی