خواهش میکنم ، همه انسانیم . اون عسیسمو من به پدربزرگتون گفتم که اینقدر خوب بودن که شما اینجوری براشون دلتنگی! شما فقط یک لحظه فک میکردین که اگه من یه شخص .... بودم جواب کامنت شما رو میدادم . منم جواب کامنت شما رو حتی برای پدربزرگتون تصور کردم ! اون عمرو عاصی که میاد میگه کاربر آقاس دقیقا منظورش اینه که به حرفای کاملا عادی جهت بده! شما اگه یک کلمه از من دیدین همین جا بنویسید! اما اگه موردی نیست کافی بود بگین خودم میدونم و موردی نیس! یا بگین اون ایموجی برای بابا بزرگم بود ( که از نظر من همینطور هم بود ) و با همین حرف اجازه نمیدادین این کلانترهای محیطهای مجازی باز توی تاپیک دیگران دور بزنن! ولش کن ، لا اله الا الله ☺️. من بازم عذرخواهی میکنم ، اما اجازه ندین یکی با یه کلمه حرف رو اعصابتون رژه بره ، چه اینجا ، چه توی زندگی واقعی. موفق باشید 🙏☺️ (به ولله ! به خدا اولش بازم متوجه نشدم جریان چیه!!☺️ یعنی ببینید من چقدر سادهام ، و همینطور خود شما هم متوجه نشدین! فقط سوالم اینه وقتی ما متوجه نشدیم چطور یکی از اونور پا میشه میاد و یه حرفی میزنه؟! غیر از اینه که ذهنش دنبال این چیزاس؟!☺️ به قول حافظ:
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش !!!
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت !
افسوس نه اینجا جاشه ، نه من حوصلهشو دارم که چیزایی رو که تو دلمه بنویسم که بدونید افکار من درگیر چیاست . فقط این همه حرف بخاطر اینه که واقعا حالم خوب نبود و این خانوم (که من همینجا حلالشون کردم) حالمو بدتر کرد. بازم عذرخواهی میکنم 🙏)