2777
2789
عنوان

با ذهنم هر چی دوس دارم جذب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی مثبت بده

آزمایش این هفته پسرم سالم باشه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
خب چرا نمیگی و داری تیره میری همش.بفرما بگو؟منتظریم چطوری جذب کردی؟چی شد؟الان چطوری؟

گفت قصد فروش پکیج نداره پس اگه تو همین صفحه نگه فقط میخاد پربازیدید شه کامنت نذارین تا بگه

منم این قدرت ذهن رو قبلاً شنیدم و کتاب و پادکستاش رو هم گوش دادم

ولی آخر به این نتیجه رسیدم که تا کار نکنی مث سگ دو دو نزنی هیییچ چیزی رو نمیتونی جذب کنی 

این حرفها همش دروغی بیش نیست

نمونه قبلیش کاربر آرمیتا ۲۴ بود که بازی فوتبال ایران رو پیشبینی کرده بود بعد غیبش زد‌ . غیبش نزد با کاربری دیگش درحال فعالیته. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
سالمه پسرت گلت

فدای محبتت

واقعا بهت الهام شد یا جذبش کردی؟

راستشو بخوای پسرم پشت سرهم مریض شد

آنفولانزا و کرونا 

بعد بدنش یهویی اگزما زد

بعد آزمایش دادیم دکتر گفت گلبول سفیدش اومده پایین

بعضی فاکتورهای خونی ش هم اوکی نبود

دوتا دکتر گفتن برا خاطر ویروسیه که هنوز تو بدنش مونده

گفتن بعد ده روز آزمایش تکرار بشه

که انشالله چهارشنبه تکرار میکنیم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه