2777
2789
عنوان

به نظرتون برم سرکار یا ن

133 بازدید | 12 پست

میرم یجا فروشندگی یه ماهه رفتم بعد این دختره سه ساله اینجا فروشندس اصلا نمی آره من حرف بزنم تا مشتری از من سوال میپرسه میام جواب بدم وسط حرفم می‌پره خودش جواب میده 

یبار یه زنه بچه کوچیک دستش بود نشوندتش رو صندلی صاحبکارم ..صاحبکارم با لحن ملایم میگه نزار هیچکس به هیچ عنوان سر جای من بشینه چک تو این کشوعه اخماشو کرد تو هم برای من قیافه گرفت یا یبار صابکارم گفت سلیقه من خوبه تو کار من دخالت نکنه تیکه اومد که من دیگه کاری ندارم بده دکور بعضیا بچینن که سلیقه دارن تیکشو به من اومد 

یا همیشه دستمال میده دست من که من نظافت کنم انگار کارگر اونجام جای فروشنده همیشه نظافت با منه این دختره رومخمه سه ساله اونجاس انگار صابکارمه مثل صاحب مغازه برخورد می‌کنه یبار یه ویترین تمیز کردم یه ویترین موند برگشت با کنایه گفت آقای فلانی گفته تمیز نکنییییییی؟

اه عجیب تو مخمه

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم نگذار باهات این جوری برخورد کنه

بهترین دفاع یه سری جاها حمله است

با همون لحن صحبت کن

جواب داد بگو از من پرسیدن خانم فلانی جان

بحث تمیزی هم بگو بله اقای فلانی گفتن چون دوتا تون فروشنده هستین کارها تقسیم بشه

تیکه هاش رو هم بی توجه باش

اینایی ک سابقه طولانی مدت دارن حتی به دروغ میگن مغازه مال خودمونه!اماانصاف نیس نظافتوبایدتقسیم کنین ...

زیرابشو نزده تو قیافس برای من بخوام به صابکارم بگم که نور الا نوره

از حقت دفاع کن ب صابکارت بگو نظافت باید تفسیم شه بعدم بش بگو اخرین بارت باشه دخالت میکنی گیسشو بکش

چمیدونم والا یه ماه ملایم باهاش برخورد کردم همش تو پوزه خدابه دادم برسه وقتی که گیساشو بکشم

حتمابگووازحقت دفاع کن بالاخره هرجاک بری ازاین رومخیاهمه جاپیدامیشه میدونوخالی نکن

صاحبکارمم اجازه نمی‌ده با مشتری برخورد داشته باشم همش به اون دختره میگه کارارو 

منو برای کلفتی و طی کشی گرفتن 

دو تا فروشنده های دیگش خانومی میکنن والا یکیشون جواب مشتری میده و همه کاره مغازس اون یکیم همش عکس و کلیپ می‌زاره پیج منم که همیشه دستمال به دست 

صاحبکارمم اجازه نمی‌ده با مشتری برخورد داشته باشم همش به اون دختره میگه کارارو  منو برای کلفتی ...

برو ی جا دیگ فروشندگی پرههه برو جایی مغازه دست خدت باشه منم دقیقا پارسال دو نفر فروشنده بیشعور بودن فک میکردن همه کارن و منو تحقیر میکرد و..منم چون نیاز ب پول داشتم چیزی نمیگفتم س ماه تحمل کردم بعد ی کار دیگ پیدا کردم اومدم بیرون صابکارمون اون دختره کدمنو اذیت میکرد رو کلی کتک میزد کتک واقعیا!! با لگد میزدش رو زمین میکشیدش کلی کتکش میزد از رو هم نمیرف😂😂😂

برو ی جا دیگ فروشندگی پرههه برو جایی مغازه دست خدت باشه منم دقیقا پارسال دو نفر فروشنده بیشعور بودن ...

فیلم هندیه؟

واقعا چطوری میزد میکشوندش زمین🤣🤣🤣🤣

صاحبکارمم اجازه نمی‌ده با مشتری برخورد داشته باشم همش به اون دختره میگه کارارو  منو برای کلفتی ...

آهان اگه صاحب کارتم داره پارتی می‌کنه وفرق می‌ذاره بهتره اونجاروترک کنی معلومم نیس چرااینقدرپشتشونه! نوکروکلفتشون ک نیستی مغازش بخوره توسرش کارای اونجابایدتقسیم شه نمیشه فقط هرروززحمتشوشماب گردن بگیری بیشترازاینم خودتوتحقیرنکن بروجای دیگه خداب همرات🌹

Dunyada olumden baskasi yalan
فیلم هندیه؟ واقعا چطوری میزد میکشوندش زمین🤣🤣🤣🤣

نه بهخدا دخترم لاغررر بود خیلی سگ اخلاق بود هم سن من بود پاهاش همش کبود بود البته اون یکی دیگرم میزد ولی اون یکی غوول بود اونم میزد صابکاروباهم اوکی بودن 

ولی با من با احترام حرف میزد 

میزد از سر شوخی ولی جدی جدی میزد من اولین بار دیدم پشمام ریخ نمیدونم چرا ترسیدم🤣 ولی بعد عادی شد برام حالا هرروز نمیزد ولی نمیدونم سرشون با صاب مغازه چی بود گاهی میرفتن تو انباری😂😂😂 

منم ذهنم منحرف میگفتم میره میذاره دهنشون🤣