2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 162 پست

اینا همه مقصرش خودتی و نه هیچ کس دیگه 

وقتی ۲ سال تحمل میکنی صدات در نمیاد یعنی ارزش قائل نیستی برای خودت و اونا هم‌ نیستن 

خودتو پایین گرفتی اونا هم اینو فهمیدن 

از این پسر برات شوهر درنمیاد خودتو بدبخت نکن جدا شو تا دیر نشده

پس معلومه ایندت......لطفا جدا شو هنوز یه بچرم بدبخت نکردی

نمیتونم😔ببین یه شب به همسرم گفتم حوصلم سر رفته بریم بیرون گفت خیلی کار دارم بعدش یکی از دوستاشو تا یه مسیری بیرون برده بود لایو گذاشت انگار نتونستنش فقط برای منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشو رو من بالا میبرد گفتم چته شما صداتو بالا می‌بری ؟ اگه قراره من بیرون نرم دختر شمام نباید بره&n ...

راست گفتی 

همه چیزا برا خودشون و بچه هاشون میخان چشم دیدن خوشی عروسو ندارن

حتی دامادم دوسدارن ولی عروس نه 

چقد نکبتن بعضیا بخدا

هنگم بخدااااا....وااااای چه صبری داری تو اسی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اما ی فکر اساسی باید بکنیا 

حالا رفتی خونه خودتم باید بمونی تنها و با رفیقاش بره خوش گذرونی 

ساکت وقتی برگشت واسه اینکه مثلا جبران کنه ی بیرون بره تورو 

ساده نباش

درست و حسابی صحبت کن بش

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
دلم خونه پدرم مامانم  همسرم مادر شوهرم هر کدوم به یه روش دلمو بع درد اوردن

😓

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اول اینکه نباید پای مادرشوهرتو باز میکردی تو این موضوع  مطمئن باش بعد برگشتن همسرت حسابی پرش م ...

همش طرف پسرشو میگیره بعد میگه نه من طرف تورو گرفتم...چون هرچی به همسرم گفتم نرو چون اون زنه تو جمعشون هست گوش نکرد