2777
2789
عنوان

نشونه های دعا داشتن چیه

161 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من با یه نفر تو رابطه بودم یک سال شده بود و خیلییی همو دوست داشتیم با اینکه هر کدوم تو دوتا شهر جدا بودیم ولی خیلی عاشق هم بودیم همیشه اینو بهم هم تو کلام و هم عملش نشون میداد. مثلا وقتی بحثی میشد سریع معذرت خواهی میکرد ناراحت میشد از ناراحتیم ولی این اواخر یه بار دعوامون شد ولی مشخص بود واسش مهم نیست تلاشی نمی‌کرد انگار مهم نبود که من ناراحت شدم یا نه . همونجا بود که حس کردم یجای کار میلنگه ولی بعدش گفت بخدا مثل دیوونه ها شده بودم اصلا انکار تو حال خودم نبودم نمی‌دونم چی گفتم یه عالمه معذرت خواهی کرد و گفت نمی‌خوام از دستت بدم خیلی دوستت دارم و اینجور حرفا که واقعا حرفاش راست بود بنظرم. از اون روز ولی باز مثلا سر یچیزی من ناراحت میشدم انگار مثل اوایل واسش مهم نبود یعنی تا بحث میشد انگار دیوونه میشد مثلا سکوت میکرد می‌گفت نمی‌دونم باید چی بگم نمی‌دونم چرا اونکارو کردم دلیلی ندارم فقط شرمندم تا اینکه یکم بعدش باز بحث پیش اومد و بی توجهی کرد دلیلشو که پرسیدم گفت دیگه مثل قبل نیست حسم و بعدشم همچی تموم شد ولی این فکر بدجور افتاده تو سرم که دعا گرفته یکی واسمون چون ما خیلی همو دوست داشتیم حتی بخاطر هم گریه میکردیم چجوری اینهمه عشق دود شد رف هوا 

بنظرتون دعا گرفته کسی واسمون؟

خودشم می‌گفت نمی‌فهمم نمی‌فهمم چرا اینجوری میکنم الانم که کات کردیم خودشم خیلی ناراحته چند تا دوست مشترک داریم به گوشم رسوندن ولی حسش عذاب وجدانه چون خودشم نمیدونه چرا اینجوری شد حتی بهم گفت تو خیلی خوبی چیزی کم نزاشتی من یهو حسم کم شده الانم سر همین عذاب وجدان داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب بله برونم همسایمون خودکشی کرد .  اینه خونمون شکست تلویزیونمون سوخت  شیشه ماشین همسرم شکست . روز عقدم سایت قطع شد و صیغه شدم و چون صیغه بود بعد سه بار بله نگفتم و کسی رو سرم قند نسابید  یعنی عاقد گفت این کارا بمونه برای وقتی که سایت باز شد و خواستین عقد کنید . و فرداش  با چهار تا مرد و سوت و کور بله گفتم و عقد کردم . خواستم جشن عقد کنون بگیرم اشنامون خودکشی کرد و افتاد عقب دوباره یه تاریخ مشخص کردیم خواستیم جشن بگیریم حتا تمام کارهاش هم کردیم و بعد دو روز مونده به عقدکنون فهمیدیم تو ایام فاطمیه هستیم و عقدکنون گرفتیم .🤸 به این میگن دعا نوشتن یه مدت شبا میترسیدم همش حس میکردم یکی داره نگام میکنه . میخواستیم بریم بیرون ماشینمون خراب میشد همش  تو خونمون دعوا بود همیشه گریه و زاری بود تو خونمون . بعد فهمیدم برام دعا گرفتن 🚶🏼‍♀️

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

مگه کسی از رابطتون اطلاع داشته؟

دوستامون همه میدونستن از خانواده اون هم بچهای خاله و عمو و اینا خبر داشتن من فقط دختر خالم

ولی یکی از دوستای خودم وقتی خبر دار شده بود هی می‌گفت خوشبحالت چه پسر خوبی شانس داری بعد حتی یبار گقت من چشام شوره ایشالا کات نکنین 

دوستامون همه میدونستن از خانواده اون هم بچهای خاله و عمو و اینا خبر داشتن من فقط دختر خالم ولی یکی ...

چشم خوردین بابا

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
وای چقدر ترسناک الان اوضاع خوب شده؟

نه الان  روحیه افتضاحی دارم تا میام خوشحالی کنم اتفاقاب بد میوفته برامون . همه روز عقد وعروسی اینا استرس لباس و ارایشگاه داشتن من استرس این داشتم که اتفاق بدی نیوفته که عقدکنونم خراب نشه   ۹ماه و نیمی هست که عقد کردم . خیلی سخت گذشته دیگه کار هایی که میکنیم از تفریح گرفته تا ساخت خونه و هرچی  به کسی نمیگم به هیشکی  حتا پدر مادرم وقتی که کار رو انجام دادیم و تموم شد تازه میرم به همه میگم .  دردش اینجاس که ما کاریبه هیشکی نداریم و کسیو اذیت نمیکنیم یا آزار نمیدیم اما همه میخوان با حرفاشون و حسادت هاشون میونه ی مادوتا رو خراب کنن و بینمون دعوا بندازن .  اگه زودتر عروسی کنم و برم خونه ی  خودم میتونم بگم ۸۰درصد مشکلم حل میشه . ولی خب  با این گرونیا نمیشه حالا حالا ها عروسی بگیرم . 

واقعا عشقی که به هم داشتیم خیلی خاص بود همه اونایی که میدونستن هی میگفتن چقدر باهم خوبین خوشلحالتون ...

خوشحالیتو و حال خوبتو به کسی نباید بگی  . وقتی میگی دوستا و اشناهات به ظاهر با خوشحالیت خوشحال میشن اما از درون از حسادت یا مقایسه کردن خودشون با تو یا شوهراشون با عشقت نابود میشن 

نه الان  روحیه افتضاحی دارم تا میام خوشحالی کنم اتفاقاب بد میوفته برامون . همه روز عقد وع ...

وای خیلی موقعیت بدیه مخصوصا این فاصله هایی که بینتون میوفته انگار اصلا نمی‌فهمی چی شده یهو میبینی دارین دعوا میکنین از هم دلخورین