سلام دوستان
من با یه نفر تو رابطه بودم یک سال شده بود و خیلییی همو دوست داشتیم با اینکه هر کدوم تو دوتا شهر جدا بودیم ولی خیلی عاشق هم بودیم همیشه اینو بهم هم تو کلام و هم عملش نشون میداد. مثلا وقتی بحثی میشد سریع معذرت خواهی میکرد ناراحت میشد از ناراحتیم ولی این اواخر یه بار دعوامون شد ولی مشخص بود واسش مهم نیست تلاشی نمیکرد انگار مهم نبود که من ناراحت شدم یا نه . همونجا بود که حس کردم یجای کار میلنگه ولی بعدش گفت بخدا مثل دیوونه ها شده بودم اصلا انکار تو حال خودم نبودم نمیدونم چی گفتم یه عالمه معذرت خواهی کرد و گفت نمیخوام از دستت بدم خیلی دوستت دارم و اینجور حرفا که واقعا حرفاش راست بود بنظرم. از اون روز ولی باز مثلا سر یچیزی من ناراحت میشدم انگار مثل اوایل واسش مهم نبود یعنی تا بحث میشد انگار دیوونه میشد مثلا سکوت میکرد میگفت نمیدونم باید چی بگم نمیدونم چرا اونکارو کردم دلیلی ندارم فقط شرمندم تا اینکه یکم بعدش باز بحث پیش اومد و بی توجهی کرد دلیلشو که پرسیدم گفت دیگه مثل قبل نیست حسم و بعدشم همچی تموم شد ولی این فکر بدجور افتاده تو سرم که دعا گرفته یکی واسمون چون ما خیلی همو دوست داشتیم حتی بخاطر هم گریه میکردیم چجوری اینهمه عشق دود شد رف هوا
بنظرتون دعا گرفته کسی واسمون؟