الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جوانه گندم تهیه کردم دوماه برای چاقی صورت نیم ساعت بعد صبحانه مصرف کردم اماتاثیر نداشته است.بهترین زمان مصرف برای چاقی صورت چه زمانیه میشه راهنمای کنید.🫠
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
سلام دوستان روزتون بخیرمن جوانه گندم تهیه کردم دوماه برای چاقی صورت نیم ساعت بعد صبحانه مصرف کردم ام ...
من مصرف کردم خیلی صورتم پر و تپل شد
البته یکسالی استفاده میکنم
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
اونایی که قبلا استفاده کردین بگید جواب گرفتید یا نه؟توضیح بدید
من 17 سالمه خودم توپر بودم 6 کیلو کم کردم لپام رفت دوهفنه مصرف کردم این مارک نبود اما عالی بود سرخ شده بود لپام و تپلی تپلی انداره دوتا تخم مرغ تو لپام اومد
سلام شما هم فقط بعدصبحانه فقط مصرف کردین؟؟؟؟؟من هرروز باشیرخوردم بعضی وقتا باماستاما الان وارد سه ما ...
من صبحانه ناهار شام همه جوره میخوردم رو دستور جلو نرفتم رو همه چیز میزدم برنج خوروشت میوه حتی یه مدت کوتاه میرفتم والیبال شربت با خودم میبردم داخل اون شربته هم یه قاشق میریختم