2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک قاشق غذا خوری (15 گرم یا معادل یک ساشه) از پودر جوانه گندم دکتر بیز حاوی 99 کیلو کالری انرژی می باشد. همچنین ویتامین های B و E موجود در پودر جوانه گندم، باعث زیبایی، سلامت و آبرسانی پوست و افزایش آب میان بافتی شده و موجب چاقی به خصوص صورت می شوند.

موثر ترین طریقه مصرف پودر جوانه گندم برای چاقی صورت به روش های زیر می باشد:

1. مصرف این محصول ۳۰ دقیقه بعد از صبحانه همراه با شیر و عسل، انرژی زیادی را به بدن وارد کرده و در چاقی، به ویژه صورت موثر است. هر روز نیم ساعت بعد از صبحانه، یک ساشه پودر جوانه گندم را با یک لیوان شیر و یک قاشق عسل مخلوط کرده و میل کنید. برای افرادی که با خوردن شیر معمولی دچار حساسیت یا درد در ناحیه معده می شوند، توصیه می شود از شیر بدون لاکتوز استفاده نمایند.
  2. هر روز نیم ساعت بعد از صبحانه یا نهار یا شام، یک ساشه پودر جوانه گندم را با یک قاشق غذاخوری شیره انگور یا شیره خرما مخلوط کرده و مقدار دلخواه آب ولروم مخلوط کرده و میل کنید. در صورت تمایل می توانید دو بار در روز به این روش میل کنید اما یک بار کافیست.

خدای رنگین کمان🕊️

بعد تاثیر گذاشته ؟ چجوری استفاده کردی

تازه ۳. ۴ روزه‌ میخورم. بهم گفته سر ۱۴ روز نتیجه‌میگیرم.‌

بالاتر گفتم‌صبح ناشتا و بعد شام 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

یک قاشق غذا خوری (15 گرم یا معادل یک ساشه) از پودر جوانه گندم دکتر بیز حاوی 99 کیلو کالری انرژی می ب ...

پ چرا هر کی یچیزی میگه بعضیا میگن بعد از ناهار و شام 

من فقط واسه تپلی صورتم می‌خوام 

بعد این ی کرم هم داره اونو چجوری استفاده کنم

پ چرا هر کی یچیزی میگه بعضیا میگن بعد از ناهار و شام  من فقط واسه تپلی صورتم می‌خوام  بع ...

به صورت موضعی روزانه 2 تا 3 مرتبه بر روی پوست بعد از پاکسازی پوست با استفاده از لوسیون پاک کننده، ماساژ داده شود. بهتر است در کنار این محصول از لوسیون تمیز کننده پوست استفاده نمایید و یا با استفاده از صابون گیاهی ابتدا پوست خود را کاملاً تمیز نمایید تا کرم بتواند با جذب از طریق منافذ پوستی اثربخشی بالایی داشته باشد. این محصول فاقد هرگونه رنگ و مواد افزودنی است و سریعاً جذب پوست می گردد. افرادی که دارای پوست چرب هستند از مقدار کمتری کرم استفاده کنند

خدای رنگین کمان🕊️

عشقم من از سایت ارگانیک شو برداشتم که محصولات دکتر بیز رو میفروخت همه رو با مشخصات و طریقه مصرفش نوش ...

دکتر بیز با بین استار فرق داره؟

شما نتیجشو دیدین؟

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷