2777
2789
جادو که نه. ولی نظر میگیرن. زن ها با سیاست هستن. والا همسر من در برابر توهین های خانواده اش، نگاه می ...

نظر یعنی چی؟

چیه؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز بیاناتتون رو تصحیح کنم که تهرانی بی نوا گفتید..من نمیدونم اهل کجا هستید ولی متوجه شدم ساکن ...

چطوریه که خانم معمولی 

خیلی معمولی 

ولی همسرش جونش براش می ده

چرا مادرهای ما که اینهمه مومن و وفادار بودن 

پدرهامون خیلی عادی رفتار می کنند.

من در عمرم چنین چیزی ندیده بودم راستش بخواین

خشم هم ندارم خدا بیشترش کنه براشون

دیروز داشتم به دوستم درباره شون می گفتم

گفت خواهرشوهرهای من هم همین طورن

خیلی معمولی هستن با شوهرشون

اما شوهرهاشون می میرن براشون

یزدی هستن خانواده همسرش 

گفتم چرا اینطوریه؟

گفت کل یزدی ها را نمی دونم اما خواهرشوهرهای من دایم در حال دعا و دعاگری هستند

می خوام بدونم راسته؟

سلام من یه یزدی اصیل هستم

و استارتر عزیز کاملا حرفت رو تکذیب میکنم

اصلا این خبرا نیست 

فقط تنها چیزی ک واقعیت داره اینه ک مردم یزد مزدم سخت کوشی هستن 

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

لابد اقتصادی هستن مثل مردم شهرستان ما

شهر ما مردمش خیلییییی پولدارن خونه ها شبیه قصر..ویلایی و پر از چراغ هایی که برای نما زدن تو شب روشن میشه خیلی قشنگ میشه و تو شهر کلی ماشین خارجی هست و همه زمین و چند خونه دارن و ماشین آنچنانی و مغازه

بعد ما هییییچ😁😁😆

همه جا همه قشری هستن

شما حساس شدی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

چون خسیسن خرج نمیکنن همه پولشون میراث میمونه برای بعدی بعدی هم خرج نمیکنه میمونه برای بعدی همینجور ادامه پیدا میکنه برا همینه همشون پولدارن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
این خانمی که می گم شوهرش دقیقا از سر تا به پاش طلا گرفته. یعنی از سر تا به پا  شاید از سر تا ...

زنهاشون مطیعن وبه مردحس اقتدارمیدن مردهم دنیاروبه پاشون میریزه کاش منم بلدبودم🤕 پولداریشونم به خاطر صنعت ومعدن قوی یزده