2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای  دقیقا این خانمه هم خیلی بی ادب مغرور قیافه آن چنانم نداره

اینم همینه.خودشو عقل کل نشون میده.شوهره هم بیشتر آدم حسابش میکنه.درحالی که از نظر تیپو چهره هیچیی نیست‌.نه طرز حرف زدن بلده.نه آشپزی درست حسابی.نه بچه داری.فقط خوب بلده چجوری گول بزنه

من عاشق جنوبیام واقعا ادمای خوب و بامعرفتی هستن .خواهرم بخاطر کاره شوهرش ۷ سال اهواز بود منم تابستون ...

هیچ کس مثل یزدی ها خوشبخت نیست

دنیا زیر پای یزدی هاست

معرفت بریزید دور 

بفهمیم راز یزدی ها چیه واقعا 

شاید دعایی سوره ای بلدن ما بلد نیستیم 

عجیب غریب خوشبختن

اینم همینه.خودشو عقل کل نشون میده.شوهره هم بیشتر آدم حسابش میکنه.درحالی که از نظر تیپو چهره هیچیی نی ...

به خدا عین حقیقت حرفتون

من می گم جادو جنبل می کنند

یا شوهرهاشون خیلی ژن زن ذلیل دارن

به دوستمون بانوی کارآفرین جسارت نباشه. خیلی ببخشید اما دوستم می گفت زنهاشون شدیدا اهل جادو جنبل هس ...

دوست عزیز بیاناتتون رو تصحیح کنم که تهرانی بی نوا گفتید..من نمیدونم اهل کجا هستید ولی متوجه شدم ساکن تهرانید..تهرانی های اصیل خوب میدونن که اصالت و متمول بودن یزدی ها از قدیم الایام بوده و هست و نسل به نسل این روند ادامه داره..این همه خشم و بدبینی شما از یزدی های قابل احترام را متوجه نمیشم ولی تاسف برای شما

با هم مهربانتر باشیم🌹

دوست عزیز بیاناتتون رو تصحیح کنم که تهرانی بی نوا گفتید..من نمیدونم اهل کجا هستید ولی متوجه شدم ساکن ...

می خوام بدونم رازشون چیه

خانم بی ادب معمولی 

اما شوهر براش خودکشی می کنه

خب آدم تعجب می کنه

به خدا عین حقیقت حرفتون من می گم جادو جنبل می کنند یا شوهرهاشون خیلی ژن زن ذلیل دارن

من قبلا ها همش میگفتم خدایا این چی داره مگه.من که صدتا بهترشو دارم.چجوری زووور میگه به شوهره.اونم نشسته ببینهچی درمیاد از تو دهنه این.ولی الان دیگه کلا مهم نیست.

هیچ کس مثل یزدی ها خوشبخت نیست دنیا زیر پای یزدی هاست معرفت بریزید دور  بفهمیم راز یزدی ها چ ...

نمیدونم والا اولین باره میشنوم این حرفو که یزدیا ثروتمندو خوشبختن .تو هر زندگی قطعا مشکلاتی وجود داره نمیشه گفت یزدیا ازشون مستثنا هستن.ولی میشه گفت هرکسی نون دلشو میخوره 

متاسفانه من به شخصه چوب سادگیمو میخورم همش🤣😫😭