2777
2789
چطوریه که خانم معمولی  خیلی معمولی  ولی همسرش جونش براش می ده چرا مادرهای ما که اینهمه ...

این مساله ربطی به خانمه نداره، شخصیت آقا کلا این شکلیه. با هر خانمی هم ازدواج میکرد همین کارا رو انجام میداد.

زنهاشون مطیعن وبه مردحس اقتدارمیدن مردهم دنیاروبه پاشون میریزه کاش منم بلدبودم🤕 پولداریشونم به خاطر ...

شما از نزدیک دیدید؟

ولی من زیاد ندیدم این خانمه مطیع باشه.

نمی دونم واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنهاشون مطیعن وبه مردحس اقتدارمیدن مردهم دنیاروبه پاشون میریزه کاش منم بلدبودم🤕 پولداریشونم به خاطر ...

منم بلد نیستم.

یعنی چه کار می کنند؟

ولی من هر چه دیدم این خانم در حال دستور دادن

و آقا در حال جان و دل فدا کردن

به قول اون دوستمون اصلا حساس شدم اینقدر عجیب غریبه رابطه شون

یا شاید من ندید بدید هستم 

شما از نزدیک دیدید؟ ولی من زیاد ندیدم این خانمه مطیع باشه. نمی دونم واقعا 

ظاهرشون مطیعه باطنا سواری میگیرن قلدری نمی کنن صداشونو سر مردبلندنمی کنن هرچی آقامون گفته رفتارشون.آقایونم همینومیخوان دیگه

بله شدیدا مقتصد هستن

من همکارم یزدی هستش

مثل گشنه گداها رفتار میکنه و اخلاقش اصلا جالب نیست . به ظاهر آدم مذهبی هستش ولی همیشه داره پشت این و اون حرف میزنه (مخصوصا اونهایی که باهاش بهتر رفتار میکنند🤔)

همیشه درانتهای جلسه دیرتراز اتاق میاد بیرون .یه روز دیدم داره از روی میز میوه و شیرینی میریزه تو کیفش .یه کیفم داره بیشتر شبیه چمدون هستش تا کیف زنونه 😂

قبلا نظرم مثبت بود نسبت به یزدی ها ولی با معاشرت با این آدم کلا نظرم عوض شددرموردشون😏

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین