2777
2789
واقعا دختراشون اینطورین؟ من دیدم مردهاشون برای زنشون می میرن ولی خانمه خیلی معمولی و زنها خیلی اهل ...

اره بسیار زن دوست هستن البته اگه مادرشوهرها بدجنس نباشن. من به خاطر مادرشوهرم، به یزد برنگشتم و در مشهد ماندگار شدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوستمون بانوی کارآفرین جسارت نباشه.

خیلی ببخشید

اما دوستم می گفت زنهاشون شدیدا اهل جادو جنبل هستند

برای همین می بینید مردها خودشون براشون می کشند.

نمی دونم تا چه حد راسته.

این خانمی که می گم

شوهرش دقیقا از سر تا به پاش طلا گرفته.

یعنی از سر تا به پا 

شاید از سر تا به پا تا به سقف اتاق خوابشون

من موندم مگه این زن چی داره.

واقعا حیرانم خدا می دونه

به عمرم چنین چیزی ندیدم

داداش مجرد ندارن🙄🧐🤣 

من هستم یک یزدی اما یه کم اینطرف و اونطرف تر 

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌
به دوستمون بانوی کارآفرین جسارت نباشه. خیلی ببخشید اما دوستم می گفت زنهاشون شدیدا اهل جادو جنبل هس ...

جادو که نه. ولی نظر میگیرن. زن ها با سیاست هستن. والا همسر من در برابر توهین های خانواده اش، نگاه می‌کرد و طرفدار من نبود. من هم ترجیح دادم خودم از حقم دفاع کنم و دوری ازشون رو انتخاب کردم. قشر تحصیلکرده یزد، بافرهنگ و فهمیده هستند‌. البته همسر من تحصیلات دکتری داره ولی خانواده اش نه. 

این خانمی که می گم شوهرش دقیقا از سر تا به پاش طلا گرفته. یعنی از سر تا به پا  شاید از سر تا ...

خدا شانس بده. خواهر من عروس عمه ام شده، همینطوره. کسی که ارزش برای زن و عروسش قائل باشه، همین میشه.