توی تاپیک های قبلی گفتم ما داریم خونه میسازیم. ولی به هیچ کس فعلا چیزی نگفتیم که توی کدوم مرحلشیم . نزدیک ۶ ساله ازدواج کردم ، وسایلمم خب قطعا تو این ۶ سال قدیمی شده ، خواهرشوهرم مستاجرش، اما خیلی به شدت به من حسودی میکنه ، از طرز حرف زدنش معلومه ، من مبلای خونم آبی کمرنگه . امشب مادرشوهر و خواهرشوهرم داشتن حرف میزدن ، یهویی خواهر شوهرم به مادرشوهرم برگشت گفت ، میخوام فلان چیزم رو آبی بگیرم، یهویی اونم در جواب گفت این رنگا مال دهاتیاست . یهو انگار دوتایی به خودشون اومدن ، ی نگاهی به من کردن و خندیدن، ولی خیلی دلم شکست .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بودم میگفتم اتفاقا رنگیه که هیچوقت از مد نمیوفته و همیشه بروزه بجاش رنگ مبل یا رنگی تو خونه مادرشوهرم بکار رفته میگفتم کسایی که از مد چیزی حالیشون نیستو سلیقه ندارن از فلان رنگ استفاده میکنن بعد خطاب به خواهر شوهرمم میگفتم یوقت سمت این رنگا نریا که خیلی دمدس