2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ سالو نیمشه

تبش چند ؟شیاف استامینوفن بذار

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

شیاف استامینوفن بزار . پاشویه کن 

ایپوپروفن بده 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
تبش ۳۷ رو ۴ زده ولی بنظرم اشتباهه خیلی بیشتره شیاف استا ندارم استا مینوفن کتوفین و آموکسی کلاوم خو ...

عزیزم تب سنج میگه ۳۷.۴ چرا میخوای شیاف بذاری با استا مینوفن نهایت ایبوپروفن خوب میشه

شیاف دیکلو مال زمانیه ک اصلا تب بچه پایین نیاد خطر تشنج داشته باشه اونم نزدیک ۴۰ باشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
عزیزم تب سنج میگه ۳۷.۴ چرا میخوای شیاف بذاری با استا مینوفن نهایت ایبوپروفن خوب میشه شیاف دیکلو مال ...

الان از ساعت ۵ بکوب هر ۴ ساعت استا دادم قطع نشده اصلا

میگم فکر میکنم تب سنج خرابه گرمای بدنش بی سابقس

اگه بروفن دا ی بده میاد پایین لازم به شیاف دیکلوفناک نیست 

عفونت چشمم ویروسیه نگران نباش ولی واگیردار اگه بچه دیگه ای دا ی مراقب باش منم بچه م درگیر این عفونت چشم شده بود خیلی شدید

الان از ساعت ۵ بکوب هر ۴ ساعت استا دادم قطع نشده اصلا میگم فکر میکنم تب سنج خرابه گرمای بدنش بی ساب ...

ای وای نمیشه ببری الان درمانگاه ؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام