2777
2789
عنوان

دوراهی عشق و خاستگار😭چرا کسی نیست

464 بازدید | 25 پست

بچه ها من و کسی ک عاشقشم چهارساله باهمیم

ولی خانوادم هیچ جوره رضایت نمیدن سر یه سری سوتفاهما

دلایل منطقی هم ندارن میگن خونه نداره، اخه کی تو این دورزمونه با سی سال سن خونه داره اخع😭سر لج افتادن

من دیوونشم. جونمو براش میدم، اونم دوستم داره

حالا چن ساله یکی از پسرای فامیل گیرداده واسه خاستگاری، موقعیت شغلیش عالی، وضعیت توپ، انسان، بااخلاق

من نمیکوبمش  پسر فوق العاده خوبیه از همه نظر ولی من دوستش ندارم من دلم جای دیگ گیره 

برادرزاده بابامه حالا مامانم گیرداده دوروز باهاش حرف بزن شاید راضی شدی اگرنخواستی خودت بهش بگو ک ول کنه ولی حداقل این بهونه رو بیاری ک به هم نخوردید پیگیر نباشه

شمارمو داده بهش😭😭😭😭(هیچوقت اجبارم نمیکنن ولی این فشارشون اذیتم میکنه) 

چیکارکنم؟ من جونم داره درمیاد ازاینک بخوام با یه ادم دیگ حرف بزنم حتی یکساعت چ برسه چن روز مدارا کنم بعد ولش کنم

حالت تهوع بهم دست میده نسبت به خودم

چون من هی مقاومت کردم دربرابر حرف زدن بدتر پیگیر شد فکرکرد دارم نازمیکنم

دارم گریه میکنم و تاپیک میزنم لطفا درک کنید

این کارمن خیانته؟ اینک یه هفته تظاهرکنم و بعد بگم به هم نمیخوریم خیانته؟ 😭همش میترسم بفهمه یا خودم تحمل نکنم و بگم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو این موقعیت بودم 

خیانت نیست 

حرف بزن که تکلیفت مشخص شه تو حق انتخاب داری 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بهش بگو تا ی جوری ی خونه ای دست و پا کنه خانوادت راضی بشن . راستش من خودم یودم منتظر عشقم ممیوندم واقعا نمیتونم هیچ جوره کسی رو جای اون ببینم 🥲♥️

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

عزیزم تاپیک قبل هم بهت گفتیم نظراتو ، نظر من اینه ک بوسیدن آدمی ک دوستش نداری سخت ترین عذابه شما ک دیگ فک کن باهاش قرار ازدواج  کنی ......  دوست پسرت هم خدایی بی کار ک نیست صبر کن‌کنارش بمون تا پیشرفت کنه زندگی با عشق قشنگه  ، خیلی رک ب طرف پیام‌بده بگو من‌شخص دیگ‌ای رو دوست دارم و ب اون‌متعهدم تا هم شما تکلیفت مشخص شه هم اون اقا

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 
بهش بگو تا ی جوری ی خونه ای دست و پا کنه خانوادت راضی بشن . راستش من خودم یودم منتظر عشقم ممیوندم وا ...

منم نمیتونم

من ازاینک با کس دیگ ای بخوام حرف بزنم و اون ندونه دارم جون میدم

حالم ازخودم داره بهم میخوره

۰باشه خونه نداره درست

شغل و درامد چی؟ جنم چی؟ اخلاق چی؟ اینا رو داره؟ مطمئنی به اندازه ی تو نسبت بهت پایداره؟ اگه همشون اره بمون پاش ولی اگه کار نداره یا درامدش درحد جمع کردن زندگی و اجاره خونه نیست عمرتو نذار پاش به خواستگارات فک کن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
منم نمیتونم من ازاینک با کس دیگ ای بخوام حرف بزنم و اون ندونه دارم جون میدم حالم ازخودم داره بهم م ...

اگر واقعا دوستت داره به پارتنرت بگو 

بگو قضیه از این قراره ببین چی میگه اگر دوستت داشته باشه و حتما بگیر باشه میگه من تا یکی دو سال دیگ خونه جور میکنم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔