2777
2789

از خودتون متنفرین همون چیزی که عصبیتون میکنه

من از خودم شروع میکنم 

من آدمیم که میخوام همیشه و همه جا تا جایی که ممکنه کامل ترین شکل و از خودم نشون بدم حتی اگه نباشم

مثلا فرض کنین برای اینکه جلو یکی کم نیارم و بابت اشتباهی که کردم غرورم خورد نشه بدتر شرایط و سخت میکنم واسه خودم و هر کاری میکنم این غرور پوچ حفظ بشه

بشدت کمالگرام و تجربه ای که سر این قضیه داشتم تا اینجای زندگیم بدترین تجربم بود

آدم صفر صدیم یعنی یا همه چیو میخوای یا هیچی 

از شکست خوردن به حدی میترسم که بیشتر وقتا حتی شروعم نمیکنم

مودیم و خیلی زیاد فکر میکنم...

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا حس میکنم مغرورم

و این اذیتم میکنه 

خیلی دوست دارم همه چی پرفکت و بی نقص باشه درحالی که هرچیزی با همون نقص هاش کامله 

دارم روشون کار میکنم ولی سخته :(

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ب هیچ عنوان دوست ندارم دله کسی و بشکنم و ناراحتش کنن برای همین نشکلاتی دارم و اینکه اعتماد بنفسن صفرهههه صفر 

ادمه عصبیی هستم و حالم از این اخلاقم بهم میخوره

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

زود ناراحت میشم 

یکی از دوستام محلم نده قهر میکنم .... همین الانشم قهرم 

تقصیر خودم نیست 

من هیچ وقت دوست نداشتم لطفا اون نصیحت کنا نیان بگن به فکر درست باش من ب حد کافی درس میخونم . کلاس یازدهم از کلاس اول وقتی اومدم دبیرستان تازه فهمیدم دوست و رفیق داشتن یعنی چی .. واسه همین انتظار دارم پیشم بمونن .. شایدم ایراد از من باشه 

زود وابسته میشم و روحیم لطیفه 

کم محلی ببینم ناراحت میشم 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

یه بدیم اینه کیلیک کنم رو یه لباسی و یه لباس حدید بخرم تا چند روز اونو میپوشم به طوری که نزدیکه خراب بشه مامانم‌میزنه تو سرم میگه تنوع بده 😭😐😑😂

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪