2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم  علت خاصی نداره انگار خسته شدم روحم دیگه کشش نداره میدونی یه ذره یه ذره یه ذره خست ...

میفهمم چی میگی،منم انقد خواسته ها و احساساتم نادیده گرفته شد الان بی انرژی شدم،شوق چیزی و ندارم در حالی ک قبلا پر از شور بودم انگار همه اش خوابم میاد،دلم میخواد تنها باشم ساعت ها رو مبل دراز بکشم و چرت بزنم فقط همین

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
آفرین دقییییقاااا فقط دراز بکشم گو هیچکس مزاحمم نشه ولی مگه میشه؟ هیچکس هم نباشه این مغزم مگه می‌ذ ...

مغز و باید سرش و گرم کرد،آهنگ ب درد نمیخوره آدم و تو صدتا دنیای جدید هم میبره،فیلم خوبه کلیپ خوبه من ی وقتا با صدای بلند ب سرم میگم بسه دیگه ساکت شو 😐

مغز و باید سرش و گرم کرد،آهنگ ب درد نمیخوره آدم و تو صدتا دنیای جدید هم میبره،فیلم خوبه کلیپ خوبه من ...

اولش که گفتم چند تا فیلم بود که خیلی دلم میخواست ببینم ولی نشد، حوصله نداشتم

دو تا فیلم هم دیدم در حد ده دقیقه بعد دیدم نمیشه، اومدم اینجا 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
اولش که گفتم چند تا فیلم بود که خیلی دلم میخواست ببینم ولی نشد، حوصله نداشتم دو تا فیلم هم دیدم در ...

اینجا هم خوبه آدم خوب سرش گرم میشه،مووی جوان سایت خوبیه واسه فیلم

فیلم هندی های بدون سانسور هم قشنگن،قدیمی ها ک رقص و آواز دارن

باورت میشه حوصله ندارم و رقص و آواز ها رو میزنم جلو ؟؟؟🤣🤣🤣

البته اگر فیلم معمایی باشه ممکنه یه جاهایی رو بزنم عقب و با دقت ببینم 😍😍😍😍

در کل بستگی به حالم داره 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
باورت میشه حوصله ندارم و رقص و آواز ها رو میزنم جلو ؟؟؟🤣🤣🤣 البته اگر فیلم معمایی باشه ممکنه ی ...

معمایی دوس داری جزیره شاتر و اگه ندیدی ببین قشنگه،فیلم اکولایزررمعمایی نیست ولی قشنگه،پیشنهاد بیشرمانه (خارجی)هم قشنگه،مسافران سکوت بره ها هانیبال سپس هیچکدام باقی نماندند آپارتمان