2777
2789
عنوان

چطور بهش خیانت کنم😭💔

455 بازدید | 14 پست

بچه ها من و کسی ک عاشقشم چهارساله باهمیم

ولی خانوادم هیچ جوره رضایت نمیدن سر یه سری سوتفاهما

دلایل منطقی هم ندارن میگن خونه نداره، اخه کی تو این دورزمونه با سی سال سن خونه داره اخع😭سر لج افتادن

من دیوونشم. جونمو براش میدم، اونم دوستم داره

حالا چن ساله یکی از پسرای فامیل گیرداده واسه خاستگاری، موقعیت شغلیش عالی، وضعیت توپ، انسان، بااخلاق

من نمیکوبمش  پسر فوق العاده خوبیه از همه نظر ولی من دوستش ندارم من دلم جای دیگ گیره 

برادرزاده بابامه حالا مامانم گیرداده دوروز باهاش حرف بزن شاید راضی شدی اگرنخواستی خودت بهش بگو ک ول کنه شمارمو داده بهش😭😭😭😭(هیچوقت اجبارم نمیکنن ولی این فشارشون اذیتم میکنه) 

چیکارکنم؟ من جونم داره درمیاد ازاینک بخوام با یه ادم دیگ حرف بزنم حتی یکساعت چ برسه چن روز مدارا کنم بعد ولش کنم

حالت تهوع بهم دست میده نسبت به خودم

لطفا بگید به پسره چطور بگم نمیخوامش ک نه خانوادم خراب شن نه اینک پسره باز پیگیر باشه و راحت تموم شه 

چون من هی مقاومت کردم دربرابر حرف زدن بدتر پیگیر شد فکرکرد دارم نازمیکنم

دارم گریه میکنم و تاپیک میزنم لطفا درک کنید

این ک برای ضایع نشدن چن روز باهاش حرف بزنم  بعد بگم به هم نمیخوریم خیانته ن😭😭😭

بگو من نمیخامت و تکلیف اون بنده خدا هم روشن کن ، همین حزفاتو بهش بزن 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من نمیخامت و تکلیف اون بنده خدا هم روشن کن ، همین حزفاتو بهش بزن 

نمیفهمه

میگ بی دلیل چطور. میشه نخوای

چن روز حرف بزنیم اگر به هم نخوردیم تموم میشه

فکرمیکنه دارم نازمیکنم پیگیره

سلام.

خیلی راحت و بدون هیچ معذوریت و خجالت و سانسور بگو که من قصد ازدواج با کسه دیگری رو دارم و خانوادم بدون اطلاع من شمارمو دادن خیلی معذرت می خوام و دیگه کلا قطع کن رابطه رو 

باهاش ارتباط نگیر خب بگو مامان من نمیخوامش

نمیفهمه

میگ بی دلیل چطور. میشه نخوای

چن روز حرف بزنیم اگر به هم نخوردیم تموم میشه

فکرمیکنه دارم نازمیکنم پیگیره

خانوادمم گیردادن ک صحبت کن شاید خواستی اگر نخواستی بعدش بگو نمیخوام و تکلیف اونم مشخص. کن

سلام. خیلی راحت و بدون هیچ معذوریت و خجالت و سانسور بگو که من قصد ازدواج با کسه دیگری رو دارم و خان ...

مامانم نمبزاره اینو بگم

لج کردن باهام

میگ چن روز حرف بزن بعدش بگو به هم نمیخوریم

منم نمیخوام چن روز حرف بزنم حس خیانتکاربودن میگیرم

نمیفهمه میگ بی دلیل چطور. میشه نخوای چن روز حرف بزنیم اگر به هم نخوردیم تموم میشه فکرمیکنه دارم ن ...

خب بگو من کلا قصد آشنایی با کسی رو ندارم 

یا اصلا به مدت یه هفته صحبت کن باهاش بعد بگو خوشم نیومد تا دست از سرت بردارن

خب بگو من کلا قصد آشنایی با کسی رو ندارم  یا اصلا به مدت یه هفته صحبت کن باهاش بعد بگو خوشم نی ...

ایناهم همینو میگن

قصدمم همینه

ولی حس میکنم با این یه هفته صحبت کردنه دارم خیانت میکنم... این عذابم میده

همش میترسم بفهمه

ایناهم همینو میگن قصدمم همینه ولی حس میکنم با این یه هفته صحبت کردنه دارم خیانت میکنم... این عذابم ...

اگه آدم منطقی هست برای توضیح بده جریان رو بگو تحت فشاری و چاره ای نداری

مامانم نمبزاره اینو بگم لج کردن باهام میگ چن روز حرف بزن بعدش بگو به هم نمیخوریم منم نمیخوام چن ر ...

مگه مامانت تو گوشی نگاه میکنه وقتی چت میکنی؟؟

تو یه بار اینو بنویس اون بره. مامانه هم بعدا درست میشه.

ولی این برای حالتی که با این یکی شرایطتون بخوره و قصد ازدواج جدی و ازدواج سر بگیره.

مگه مامانت تو گوشی نگاه میکنه وقتی چت میکنی؟؟ تو یه بار اینو بنویس اون بره. مامانه هم بعدا درست میش ...

ما قصدمون جدیه چن با م اومده جلو

خانوادم لج کردن باهاش بهونه های الکی میگیرن ازش

رک و مستقیم بگو آقا نمیخوامت زوری نیس ک ...تمام ..با پدر و مادرتم  بشین  درست صحبت کن بگو من این پسره رو میخوام اگه هراتفاقی افتاد تو زندگیم اول و آخر میدونم مقصر منم نه شماها ..من میخوام زندگی کنم پس خودمم شوهرمو انتخاب میکنم..درصورتی این حرفا را میزنی که نسبت به پسری ک دوسش داری  شناخت کامل داشته باشی دوروز دیگ بدبختت نکنه بگب چ غلطی گردم..