2777
2789

خیلی خیلی ساده س ها فک نکنین چیز خیلی بزرگیه اما واسه من اون موقع حس خوب داشت🙂😅ماجرا از این قراره که پارسال تو مدرسه (الان یازدهمم) امتحان زیست رو ۱۴ شده بودم پیش نوبت استانی بود ولی دبیر گف چون همه بد شدین نمره شو تاثیر نمیدم ولی من واقعا ناراحت بودم چون واقعا خونده بودم واسه همین تعجب کرده بودم چرا ۱۴ خلاصه حرصم دراومده بود زنگ تفریح نرفتم بیرون نشستم به گریه کردن😂بعد یکی از دوستام که( خدایا توبه ببخشید ) یکم ساده به نظر میرسید چجور بگم رفتاراش یه جوری بود شایدم از نظر من هه نمیدونم ولی موقع خوشحالیش ناراحتیش اینا یه رفتارایی نشون میداد که همه با تعجب نگاش میکردیم و بهش میگفتن فلانی مطمئنی ۱۶.۱۷ سالته؟ بگذریم واضحه که آدمای ساده طور قلب مهربونیم دارن...بعد دید دارم گریه میکنم اومد نشست جلو پام که چته چرا ناراحتی آقا انقد دلداریم داد انقددد دلداریم داد تازه وسطاشم اشکامو پاک میکرد با دستاش و میگف نبینم چشای خوشگلت اشکی باشن بخدا ناراحت میشم ببین داره منم گریه م میگیره:))) این قسمتش انقدددد به دلم نشست انقدددد به دلم نشست که کلا همینش تو ذهنم مونده فقط از بین حرفاشو اینا:) و انقد دلنشین بود که کلاااا خود به خود اشکام وایساد یه انرژی گرفتم اصن گفتم کی من؟ من گریه میکنم؟ من چرا گریه میکنم؟ کی گفته من گریه میکنم؟😁🤣همین دیگه...کاش همه اینجوری باشیم:)❤

من اگه گریه کنم یکی باهام حرف بزنه بدتر میشم 🗿 یه جا داشتم جلو ی خودمو می‌گرفتم اشکم درنیاد یکی از راه رسید گفت چته گریه کردی؟ همونجا زدم زیر گریه 🦦😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دختر خوش قلبی 

خدا بسازه براش❤

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من اگه گریه کنم یکی باهام حرف بزنه بدتر میشم 🗿 یه جا داشتم جلو ی خودمو می‌گرفتم اشکم درنیاد یکی از ...

تنها نیستی 😂

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

من اگه گریه کنم یکی باهام حرف بزنه بدتر میشم 🗿 یه جا داشتم جلو ی خودمو می‌گرفتم اشکم درنیاد یکی از ...

منم همینجورم به هق هق و عر زدن و سکسکه میفتم اصلا هم مهم نیست جلو چند نفر باشم😅

اره ادمای ساده دل پاکیم دارن و به همه به دید یه دوست نگاه میکنن و یک رنگن بخاطر همین بهشون میگن ساده 

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
اره ادمای ساده دل پاکیم دارن و به همه به دید یه دوست نگاه میکنن و یک رنگن بخاطر همین بهشون میگن ساده ...

منم یکی از اونام متاسفانه...دوستم که میگم کلا رفتاراش بچگونه میزد یکم فرق داشت...ولی اینی که شما گفتین بحثش جداس

منم یکی از اونام متاسفانه...دوستم که میگم کلا رفتاراش بچگونه میزد یکم فرق داشت...ولی اینی که شما گفت ...

مثلا چطوریه

اتفاقا منظورم هموناس شاید بهش بگن اسکله

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓