2777
2789
عنوان

بیایید حالم خیلی بده

133 بازدید | 16 پست

امروز با مادرشوهرم دعوا کردیم خیلی بد باهام صحبت کرد منم جوابشو دادم رفته به پدر شوهرم گفته پدرشوهرمم به شوهرم گفته تاحالا هیچ کدوم از عروسا جرئت نکردن اینَگری5صحبت کنن چَگری زنت جرئت میکنه اینطوری صحبت کنه شوهرمم اومد کلی باهم بحث شدید کردیم حد و حدودامونو همرو رد کردیم حرفایی که نباید بزنیم زدیم حالا نمیدونم چکار کنم گفتم به بابام میگم بیاد ببینم حرف حساب خانوادت چیه انقد دخالت میکنن گفت اگه بگی زندگیمون دیگه تمومه بگو ببین چی میشه تهش چکار کنم بنظرتون شوهرم خیلی کینه ایه حالا حالاها ول نمیکنه مطمینم هستم با این دعوامون با خانوادمم رفت و امدشو قط میکنه بنظرتون ارزش داره بگم بابام بیاد دنبالم برم خونه بابام مطمینم اگه برم نمیاد دنبالم به طلاق کشیده میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست میشه به خانوادت نگو صبور باش اروم باش با وقار باش گذشت زمان 

تا کی صبوری کنم اولین بار نیست که مادرشوهرم این اداهارو درمیاره بعدشم به روی خودش نمیاره توقع داره باهاش بگم بخندم خوب که زندگی منو شوهرمو نابود میکنه 

صبوری کن. تازه حالا امروز دعوا گرفتید.بزار مدتی بگذره بعد تو آرامش حرف بزنید 

آرامش تاثیری نداره دو سه روز وامیستم اگه دیدم تغییری ایجاد نمیشه ترجیح میدم بگم بابام تکلیفمو مشخص کنه 

تا کی صبوری کنم اولین بار نیست که مادرشوهرم این اداهارو درمیاره بعدشم به روی خودش نمیاره توقع داره ب ...

دیگه بگو‌بخندت کمتر کن ولی رفتارت متین و سنگین باشه تا خودشون خجالت بکشن

دیگه بگو‌بخندت کمتر کن ولی رفتارت متین و سنگین باشه تا خودشون خجالت بکشن

خجالت که نمیکشه هیچ طندگی منو شوهرمم با مََلوم نماییش گند میزنه از همون اول ازدواج باعث شد شوهرم از خانوادم کینه بگیره الانم این اداهاش همیشه ام معتقده بچه هاشو دوست داره تو زندگیشون دخالت نمیکنه از خودشم میگذره برای بچه هاش

حرف گوش کن منتظر کدوم تعغییری چند روز آینده حاصل بشه؟؟..

ینی نظرت لینه این ادم تخس که خانوادش براش مهم تر از زنشه و با خانواده زنش عین دشمن رفتار میکنه رفتارش باهام خوب میشه؟ 

ینی نظرت لینه این ادم تخس که خانوادش براش مهم تر از زنشه و با خانواده زنش عین دشمن رفتار میکنه رفتار ...

آره عزیزم کم کم نرم میشه بعدا منطقی حرف بزنید بگو یه فرصت دیگه به زندگیم دادم همین حرف شوهرت یعنی اینکه نمی‌خواد خانواده آت متوجه بشن خوبه.