2777
2789
عنوان

شب ادراری پسر ۳ سال نیم اگر تجربه دارید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 35 پست
پسرمن۵ سالشه و شب اداراری داره عادیه تا ۱۰ سال

نه دیگه تا ده سال

پسر منم همینطور بود ولی تا ۵ الی۵/۵ سالگی

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که میشه مایعات زیاد نخوره  خیلی تاثیر داشت برای دختر من

والا میزان خدوجی ابن بچه طوریه انگار قبل خواب سه تا پادچ اب خورده با ابنکه هیچی نمبخوره 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
هعی ، یه بچه رو میشناسم دوازده سالشه هنوز این مشکلو داره و حل نشده ، حالا پسر شما که فعلا سه سالشه ج ...

دختر من ۱۰ سالشه و شب ادراری داره چقدر سخته شب ادراری عین ی بیماری میمونه که روح و روانتو درگیر میکنه😔😔😔

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
گردو با پوست بزارید روی حرارت غیر مستقیم مثل بخاری  ۷ صبح بزارید ۱۲ شب برداری بدید بخوره تا ده ...

چجوری بدم بخوره اسیاب کنم مثلا ؟ طعمش پخته میسه دیگه بد نیست ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

تا ۶ سالگی طبیعیه نگران نباش چون هنوز یه بخشی از مغز بچه ها که مسئول کنترل ادراره کامل نشده و طول میکشه 

سعی کن شبا زیاد مایعات نخوره ، ماست و دوع و شیر و شکلات و چیزای شور نخوره شبا

و اصلا اصلا هم به خاطر این موضوع دعواش نکن 

من تا کلاس سوم شب ادراری داشتم اگه مامان من سر این مسئله انقدر ناراحت بود قطعا چیزی ازش نمیموند از پسر 3 ساله چه توقعی داری

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گردو با پوست بزارید روی حرارت غیر مستقیم مثل بخاری  ۷ صبح بزارید ۱۲ شب برداری بدید بخوره تا ده ...

بعد چند تا گردو بدم م ؟

میدونی چیکار کن یه شال نرم و نخی اگه خیلی بلنده ازش قیچی کن بعد دور کمرش بپیچ شلوارشو روش بکش که شال ...

بابا در میاره میگه گرممه شب میببنم لخت لخت شده 🥺