2777
2789

با چه شغلی ، با چه سرمایه ای ، با چه تلاشی ، و با چه پشتوانه ای ( مثلا بودن فامیل در اون حرفه)لطفا بگین بقیه ایده و انگیزه بگیرن 

ما پولدار فامیلمون تاجر زعفران هست ، پدرش تا بازنشتگیش کارگر یه تاجر زعفران بود ، به پسر این بنده خدا راه و چاه رو یاد میده ، چون خیلی پاکدشت بودن خانوادگی 

بعد پسرای این فامیلمون همشون رفتن تو کار تجارت زعفران ، فکر میکنم ماهی ۱ م دارن ، البته خیلی فراز و فرود داشتن ، سن بالای پنجاه سال رو روال افتادن، یه وقتایی شده بود قبلش نون شبم نداشتن برشکست شدن چندبار

اولش بی پولی کشیدن بعد راه و چاهو یاد گرفتن الکی پول هدر ندادن پولدار شدن الانم از دلشون نمیاد خرج کنن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اون حد پولدار نداریم راستش

ولی خودمو همسرم از زیر صفر شروع کردیم بعد ۱۵سال همه ی امکاناتی که برای یه رفاه نسبی لازمه رو داریم الحمدلله

پشت این رفاه تلاش و کار بی وفقه ی همسرم بود و قناعت من

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که نمیشه بدون حمایت و پشتوانه مالی کار کرد 

فامیل ما ۶۰سالشه رفت ژاپن کار کرد چند سال جوانی 

بعد دگ خورد نون وکره 

واقعا پول پول میاره

البته اگر دست خدا هم پشتت باشه 

چون خیلی هارو دیدم که اولش خوب بودن ولی بعد صفرشدن

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

پدر بزرگم از شهرشون میاد تهران با پولی که داشته یه زمین می‌خره و میسازه ،بعد هی املاکش زیاد میشه ،طوریکه یکی از بساز بفروشای معروف قبل انقلاب میشه ،یه کوچه فقط تو داوودیه داشت یه خونه بزرگ تو میرداماد و سی چهل تا واحد آپارتمان،بعد انقلاب که میشه از ترسش همه رو مفت میفروشه و تبدیل به طلا می‌کنه و بعدم جنگ و...،البته بعد جنگ با پول باقیمانده بازم یه عالمه واحد میخره،اما مثل قبل نبوده دیگه

خودم پولدار که نیستم ولی خوب از موقعیتم راضیم

من معماری خوندم بابام خیلی کمکم کرد خودشم مهندس معماری بود برا همین خیلی کمکم کرد و خوب بالاخره به درآمد رسیدم

مامان آراز و دنیز😍❤

همسرم از یه خانواده فقیر به جای خوبی رسیده

با تلاش خیلی زیاد 

خیلی خیلی فعاله ‌ و همش به فکر کار و تلاش پول درآوردنه

۳۶ سالشه

بیست و دو ساله که داره کار میکنه و تو همین کاری که هست خیلی فعاله

الان ماهی صدمیلیون و گاهی بیشتر درآمد داریم

به فکر کار دیگه هم هستیم برای درآمد بیشتر

ملک و املاک هم زیاد داریم

همش با تلاش و کوشش خودشه

الان که نمیشه بدون حمایت و پشتوانه مالی کار کرد  فامیل ما ۶۰سالشه رفت ژاپن کار کرد چند سال جوا ...

آره اون موقع ها میرفتن ژاپن ،همسایه روبرویی ما هم ژاپن رفته بوده و الان از بغل همون ژاپن رفتنه پنج تا واحد بیست میلیاردی داره

آره اون موقع ها میرفتن ژاپن ،همسایه روبرویی ما هم ژاپن رفته بوده و الان از بغل همون ژاپن رفتنه پنج ت ...

خدا بیشتر بده بهش اما کاش بمنم بده💙💗♥️🤲

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.