2777
2789

ازشون به معنای واقعی بدم میاد بماند که پدرم چه بلایب سرم اورده... از اون که کلا دستمو شستم دلم به مامانم خوش بود که اونم داره روانیم میکنه.. هجده سالمه پنج ساله دارم کار میکنم.. نمبدونم چرا نمیتونم مثل بقیه هم سن و سالام خوش بگذرونم.. برم کافه.. دوست پسر داشته باشم تفریح کنم.. زندگیم شده کار کردن و بدبختی حالا کار کردن به کنار حتی پولامم مال خودم نیس چیزایی که دوست دارم و نمیتونم بخرم.. یه دوروز نرفتم سرکار گفتم که محل کارم خسته کنندس و از پسش برنمیام باورتونن میشه مامانم هی کتکم میزد شبا روی موکت میخوابیدم... بدون هیچ بالشت و پتویی شیش صبح از خواب بیدارم میکرد با کتک... گوشیمو ازم گرفته بود مجبور شدم برگردم سرکارم حتی یه روزم نمیزارن بیکار توی خونه باشم... روزای تعطیل مثل امروز مثل فردا از صبح که غر میزنه تا شب بابا روزای تعطیلی میخوام استراحت کنم هی میگه دختر بیکاره ای هستی از پس هیجی برنمیای... هی غر غرغر غر غر. بگین حق دارم انفدر ازشون متنفر بشم رفتیم دکتر برای پوست و موهام جلوی دکتر نشسته میگه یه روانی عصبیه که خواهراشو تا حد مرگ کتک میزنه دکترم بجای تجویز برای پوست و موهام برام قرص اعصاب نوشته... واقعا خسته شدم چیکار کنم بنظرتون خودمو بکشم باچی راه حلی دارین که درد نداشته باشه.. چون هیچ امیدی ندارم هیچ خواستگاری ندارم اعصابمم خیلی ضعیف شده قدرت ادامه دادن زندگی رو ندارم لطفا راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به چه دلیل این جوری باهات برخورد میکنند؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

رفتار والدینت با بقیه خواهر برادرات چطوریه؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

درواقعه پدر و مادرت به پدر و مادرشان بی احترامی کردن ولی برای تنبیه شما به اجبار بی احترامی میکنید درواقهه بچه های شما با شما خوبن چون شما فقط وسیله برای رسوندن کارما به قبلی ها شدی ولی اگر پدر و مادرت با پدر و مادرشان خوب بودن و تو بد درآمدی بدان طوری میشه نسبت به فرزندت همین بلا ها بیاری که اون باهات بد بشه