2777
2789
عنوان

کیا امپول hcgزدن بیان

153 بازدید | 34 پست

من ۱۳روز بعد از امپول اچ سی جی بیبی چک زدم منفی شد. سه روز بعد یعنی ۱۶روز بعد از امپول بیبی چکم سریع هاله صورتی انداخت و به مرور پررنگ شد فرداش رفتم تست خون دادم بتام۴۳.۵بود یعنی سه شنبه ولی موعد پریودم شنبه هست دکتر آزمایشگاه گفت چون قبل موعدته اتفاقا عدد بتات خوبم هست حالا شنبه میخوام باز برم تست بتا بدم بنظرتون تست بتا۱۸روز بعد امپول میتونه کاذب باشه؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

مبارکهههههههه🥳🥳🥳🥳🥳🥳💖💖💖💖💖💖

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  احتمالا آخرای سیکلت باردار شدی مبارکت باشه،۴۸ساعت بعد از آز اول ،آز تکرار میشه،و عدد باید دو برابر شده باشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مبارکهههههههه🥳🥳🥳🥳🥳🥳💖💖💖💖💖💖

برای منم دعاکن

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
عزیزم  احتمالا آخرای سیکلت باردار شدی مبارکت باشه،۴۸ساعت بعد از آز اول ،آز تکرار میشه،و عدد بای ...

شانس من خورده به این تعطیلات حالا شنبه برم باید چند شده باشه؟

ممنون گلمممممم

برای منم ترخدابارداری دعاکن

اره میره من اولش ۱۵ بود بعد چند روز شد ۱۰۵۰۰  برا چی الکی پول آزمایش بارداری دیگه

واای عزیزدلم چقد امیدوارم کردیییی