2777
2789

اونایی ک مخالف ارتباط دختر پسر هستن نظر ندن لطفا ..

خب بگید چیکار میکنید 😐 فک کنم من خیلی محتاطم تو این روابط .. اخه میگم بهر دلیلی اگ نخوام ادامه بدم شاید پسره به مغازه های اطرافش بگه و خب اون مستاجره میره من هستم چند ساله همم همو میشناسیم . دوس ندارم بگن دختره با این دوس بوده و ازین حرفا . اخه کلا چند ساله اینجام به کسی رو ندادم . ازین خوشم میاد . پسره عطر فروشه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ک نه بابا اصلا . ولی دوس ندارم کسی بدونه پرو بشه چون خیلی سرسنگین و مغرورم تو محل

الان درحد کراشی یا رابطه داری؟ اگه باهم هستید بگو بهش گاف نده خودتم جلو بقیه صاحب مغازه ای چیزی لو نده

+خدایاشکرت🤍

من باشم مدیون دلم‌نمیشم یه جوری به پسره حالی میکنم بهش علاقه دارم  البته اول مطمئن شو نامزداین ...

نه بابا . در نهایت میرم خرید اگ ابراز از سمت اون باشه یه کم اوکی میدم نه بیشتر ازین. رد شدنی خیلی نگاه میکنه اونم اما قد و قیافش اونجوریه ک خوشم میاد . ولی یکم سوسولی بنظر میاد 😕

الان درحد کراشی یا رابطه داری؟ اگه باهم هستید بگو بهش گاف نده خودتم جلو بقیه صاحب مغازه ای چیزی لو ن ...

نه بابا فقط رد میشم میبینمش .  میدونم یکی گف پسرا مث دخترا میرن با دوستاشون به غیبت و اختلات و میگن با کسی باشن

نه بابا فقط رد میشم میبینمش .  میدونم یکی گف پسرا مث دخترا میرن با دوستاشون به غیبت و اختلات و ...

کراش توی محل و اینا خیلی بده کلا شرایط خوبی در برای پیش قدم شدم پیش میاد نه برای بعد ک بحث رابطست

+خدایاشکرت🤍

😂 میگم کراش تو محل بده  نه شرایط برای پیشنهاد پیش میاد نه بعد ک وارد رابطه شدی میتونی راحت ا ...

جدا ازین بهر دلیلی نخوای ادامه بدی اگه ع..‌باشه هیچی دیگه خدا بهت رحم کنه😐