2777
2789

معلومه ک‌مهمه چون هرچی میخوام پولیه ماچ نمیتونم بدم ک

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همون دلیل که همه ادما مادی هستن

دیدید همه ادمارو از رو ظاهر قضاوت میکنن...یکی پولدار باشه چقدر بهش بها میدن همون ادم بی پول باشه تحویلش نمیگیرن

ولی من واقعا هیچوقت تو زندگیم پول برام مهم نبوده...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

شما آقایون چی ؟ چرا همش دنبال دخترای پلنگ هستین و اعتقاد دارین هر گلی یه بو داره؟

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
الان شما اقایون زیبایی براتون مهم نیست؟؟ چرا همش دنبال دختر خوشگل مثلا هستید؟

هزار تا رفیق دارم حتی یکیشونم به ازدواج فک نمی کنن ...ما اصلا به ازدواج فک نمی کنیم چه برسه به زیبایی

مثلا دختر واسه پسر چی داره که پسر ابن همه خرجش کنه

دختر هم کارای خونه رو می‌کنه غذا رو واسه همین پسر درست می‌کنه پسری که نخواد خرج کنه پس زن گرفتنش برای چیه دیگه

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹