2777
2789
نه دیگه طبق گفته خودتون زن مرد با هم برابرن

مشخصه ک برابرن چ زن چ مرد چ بچه چ پیر 

ولی واسه زندگی یسری چیزا تقسیم شدس اگ غیرت توعه مرد میزاره ک زنت بره تو هزار تا گرگ واسه پول بسم الله مطمعنن ی زن میتونه مستقل باشه ولی اگ یسریا فقط ب فکر زیر شکم نبودن 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه طبق گفته خودتون زن مرد با هم برابرن

پس برو زنی بگیر که شاغله ولی توهم تو کارای خونه صددرصد باید کار کنی 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
هزار تا رفیق دارم حتی یکیشونم به ازدواج فک نمی کنن ...ما اصلا به ازدواج فک نمی کنیم چه برسه به زیبای ...

هنوز سنت کمه بالاخره هم خودت هم دوستات تن خواهی داد به ازدواج

من یاد پسر دایم انداختی از ازدواج و اینا متنفر بود اصلام بهش فکر نمیکرد

از همه زودتر ازدواج کرد تجربه ثابت کرده اونایی که این حرفا رو میزنن از همه زودتر ازدواج میکنن

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
مشخصه ک برابرن چ زن چ مرد چ بچه چ پیر  ولی واسه زندگی یسری چیزا تقسیم شدس اگ غیرت توعه مرد میز ...

ایشالا که بزودی تو همه چی برابر بشن

دیه ارث حضانت حق طلاق همچی

زنا چیزی کمتر از مردا ندارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ایشالا که بزودی تو همه چی برابر بشن دیه ارث حضانت حق طلاق همچی زنا چیزی کمتر از مردا ندارن

اینجور داستانا نمیبینن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
متوجه منظورتون نشدم

منظورم اینه اینهمه نابرابری دیده نمیشه ولی ی کار میکنن خرج خونه میدن فکر میکنن کلاه رفته سرشون