2777
2789

سلام خانم ها ورودی دهانه واژن صاف صاف میشه؟

مال من دهانه واژن یه حالت ریز ریز مانند هست پاپول تناسلی نوشته بود گوگل نگاه کردم مثل اونا هست اما یه جای دیگه یه خال مانند دارم هروقت شلوار تنگ اینا بپوشم درست ودقیق همونجا درمیاد لبه بالایی هم تو لبه لایی بالا یه جوش مانند خیلی هم درد میکنه؟

یعنی زگیل تناسلی خیلی زیاد دارم؟

مگه میشه همزمان چندمدل زگیل داشت؟

ب دلیل مشکلی فعلا نمیتونم برم معاینه دکترنگا کنه شنبه میرم

پاپ اسمیر و اچ پی وی هم میرم 

اما خیلی خیلی تو استرس هستم😭

ببخشید نه مثل پرز زبانت رو در نظر بگیر یا چنین چیزی دقیقا ورودی دهانه ممکنه باشه و با بالا رفتن سن اینها میگن داخله بیرونم میاد، برو دکتر نگاه کنه متوجه میشه شاید اپیلاسیون رفتی جوش زده، اروم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نه مثل پرز زبانت رو در نظر بگیر یا چنین چیزی دقیقا ورودی دهانه ممکنه باشه و با بالا رفتن سن ا ...

اپلاسیون نمیرم اصلا. اخه مگه میشه همزمان چندمدل زگیل داشت 

باور کنید چندروزه گرفتارم .از استرس پریود شدم نمیتونم دکتر هم برم ک معاینه کنه

اپلاسیون نمیرم اصلا. اخه مگه میشه همزمان چندمدل زگیل داشت  باور کنید چندروزه گرفتارم .از استرس ...

نگران نباش، من نشنیدم کسی بگه درد داشتم تو محل زگیل، انقد این قسمت برجستگی فرورفتگی داره که فقط دکتر تشخیص میده خودتو ناراحت نکن یه ویزیتم بعدا برو که راحت بشی